Cafele în căni personalizate – pentru dimineți pline de optimism

Nici o dimineață nu poate începe cum trebuie fără o cafea aromată și fierbinte! Mirosul, aroma și aburii ce ies din cană au efecte uimitoare în ceea ce privește buna dispoziție a iubitorilor de cafea.

Fiind un moment deosebit pentru aceștia, până și cana din care se servește „licoarea magică” trebuie să fie specială, arătoasă și potrivit de mare. Cel mai adesea, face parte din categoria căni personalizate cu mesaje dedicate. De altfel, cafeaua reprezintă unul dintre cele mai populare subiecte generatoare de citate care mai de care mai amuzante sau mai motivaționale.

Citate de imprimat pe cana de cafea sau de ceai

Fără a-i exclude pe iubitorii de ceai, deoarece și în cazul lor cana în care își servesc „energizantul” de dimineață trebuie să aibă un mesaj adecvat, propunem mai jos câteva idei creative de mesaje.

Pentru iubitorii de cafea:

 • Of course size matters. Nobody wants a small cup of coffee.

 • Wanna hear a joke? Decaf.

 • First i drink the coffee. Then i do the things.

 • How do i take my coffee? Seriously. Very seriously.

 • Too much Monday, not enough coffee.

 • Do you have any hobbies? Yes, coffee!

 • Feeling depresso? Add an espresso.

Pentru iubitorii de ceai:

 • Thanks for being my best-tea.

 • Tea – a hug in a cup.

 • A day without tea is like…just kidding. I have no ideea.

 • Tea is what winners drink.

 • I am beau-Tea-ful.

 • Make tea, Drink tea, Love Tea. Repeat.

 • Sending you a cup of positivi-tea.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele ce pot fi puse grandios pe viitoarea cană preferată. Texte… sunt nenumărate. Imagini? La fel. Partea cea mai bună este că se poate imprima orice pe o cană, inclusiv cea mai frumoasă fotografie sau cea mai funny gafă verbală făcută.

Cănile personalizate sunt cadouri potrivite pentru toată lumea

Având în vedere faptul că sunt obiecte practice, cănile nu au cum să fie niciodată cadouri nepotrivite. Din contra, un astfel de obiect, mai ales personalizat, poate chiar schimba starea de spirit a persoanei ce îl va primi. Mai mult decât atât, aceste căni personalizate au un preț foarte bun, în aproape orice magazin!

Există două variante posibile: ori cănile au deja mesaje inscripționate, ori acestea trebuie cumpărate și aduse într-un centru de printare, alături de mesajul dorit.

Oricare ar fi varianta aleasă, acest tip de cadou se va dovedi potrivit în orice situație. De exemplu, există pe piață chiar și căni personalizate pentru profesori sau doctori. Nu mai vorbim despre cele cu referire la „cel mai bun soț”, „cea mai bună mamă” etc. În funcție de mesajul regăsit pe cană, aceasta poate fi oferită cadou practic oricui!

Unde personalizăm cănile fix așa cum ne dorim?

Există numeroase centre de printare a produselor, însă, în București, una dintre cele mai apreciate firme din acest domeniu este RUVIX. Cu o experiență de peste 5 ani pe piață, firma dispune de unele dintre cele mai creative idei de mesaje ce pot fi imprimate pe diferite obiecte sau piese vestimentare.

Profesionalismul, combinat cu dorința de a satisface eficient nevoile clienților, i-au determinat pe cei de la RUVIX să se autodepășească, venind de fiecare dată cu idei noi, din ce în ce mai trăsnite. Nici nu este de mirare faptul că notorietatea firmei crește în fiecare an tot mai mult!

De ce numele RUVIX? Spre deosebire de multe alte firme, ale căror nume înseamnă ceva anume, cei de la RUVIX au ales să își lase clienții să spună ce înseamnă brandul pentru ei. Pentru unii poate însemna tricouri pentru burlăcițe, ce dau startul distracției, pentru alții hanorace călduroase ce alungă tristețea zilelor ploioase de primăvară, pentru majoritatea: RUVIX înseamnă energie, creativitate și voie bună (din spusele lor).

Sfat de la RUVIX! Nu alege doar o cană personalizată, ci câte una pentru fiecare stare. Înlătură tristețea cu un desen haios, prinde curaj cu un mesaj motivațional și tot așa. Transformă fiecare dimineață într-o amintire frumoasă și fiecare seară (în care citești o carte bună și bei o cană de ceai) într-o poveste cu happy end!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.