Cadouri valoroase pentru perdantii de la Premiile Oscar

Să fii unul dintre nominalizaţii la Premiile Oscar este o mare onoare în sine, aşadar i-am putea considera pe toţi ”câştigători”. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu poate fi atât de umil încât să nu îşi dorească să fie numele lui/ei strigat în timpul ceremoniei! Spre exemplu, pentru Leonardo DiCaprio probabil că a devenit frustrant să fie nominalizat fără să câştige măcar odată!

Perdanţii, câştigători şi ei în felul lor, vor pleca acasă de la Premiile Oscar 2014 cu o ”goodie bag” în valoare de 80 de mii de euro, conform Huffington Post. Firma care sponsorizează aceste daruri se numeşte Distinctive Assets şi le oferă în mod tradiţional de 15 ani deja perdanţilor de la categoriile Best Actor, Best Actress, Best Supporting Actor, Best Supporting Actress şi Best Director.

Goodie bag-ul conţine, printre altele: vacanţe de lux, un sistem de filtrare a apei, cosmetice organice, hrană pentru animalele de companie, spray cu piper, ceasuri de lux, suplimente alimentare, cărţi, sistem SPA pentru acasă, vouchere pentr operaţii estetice, etc.

Se vehiculează că statueta pe care o primesc câştigătorii de la Oscaruri valorează aproximativ 400 $, însă ea are o valoare sentimentală şi profesională de neegalat!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.