Cadouri potrivite pentru orice varsta

E iarăşi perioada cadourilor! COSMO îţi dă idei!

Bettina Rheims CoverAlbum foto marca Taschen

Cu orice album editat de Taschen nu poţi să dai greş! Artista franceză Bettina Rheims a fotografiat celebrităţi mondiale şi a avut expoziţii fotografice peste tot în lume. Albumul ei, Bettina Rheims, cuprinde peste 500 dintre imaginile ei preferate, surprinse în peste 35 de ani de carieră. Disponibil pe taschen.com.

IMG_1629Orice accesoriu de la Claire’s

Fie că e vorba de o nouă carcasă strălucitoare şi glamouroasă pentru iPhone-ul tău, de e eşarfă care se poate transforma uşor în bandană la vară sau de un set de unghiuţe false cu animal print (roar!), accesoriile şi bijuteriile de la magazinul Claire’s România sunt o sursă infinită de inspiraţie în orice look pe care îl abordezi. Ce cool!

2.Trio_mic_dejun_70euro_GaleriaAraArt(2)Set de ceai cu imprimeu romantic

La galeria de artă AraArt găseşti numeroase obiecte de decor care pot constitui cadoul perfect – atât pentru tine, cât şi pentru cel iubit. Sugestia noastră: un set pentru servirea ceaiului sau a cafelei dimineaţa, la prima oră, cu picturi florale delicate. Totodată, la capitolul tablouri, te poţi orienta între două compoziţii în acvaforte care redau gingăşia şi feminitatea unei balerine, intitulate „Balerina“ şi „Tutu-ul roşu“ – ambele semnate pictorul Cozmin Movilă.

ONEILL_YOGA_FO_GB_3D_05301Album-cronica despre yoga

Albumul „On Yoga: The Architecture of Peace“ de peste 200 de imagini îi aparţine lui Michael O’Neill, fotograful şi yoginul care a petrecut peste un deceniu traversând America şi India pentru a surprinde esenţa yoga, ca o practică fizică, spirituală şi de mindfulness.

VITRINA0_24Bijuterii inspirate de iubire

Dintotdeauna ne-au plăcut colecţiile de bijuterii romantice şi cu modele care parcă ne răsfaţă! Colecţia de bijuterii „Amour“, din argint cu zirconiu şi semnată Claudia Florentina Agheorghiesei, brand owner simbolizează ideea de a iubi mai mult decât iubirea în sine şi propune modele bazate pe poveşti de dragoste, pe legătura dintre cei doi îndrăgostiţi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.