Cadouri de Valentine’s Day pe placul oricărui bărbat

Să cumperi cadouri persoanei iubite poate fi dificil, mai ales dacă vrei să impresionezi cu adevărat. De aceea, ți-am pregătit câteva sugestii de cadouri de Valentine’s Day pe placul oricărui bărbat.

Un boardgame

Un boardgame este distractiv, îți pune mintea la treabă și trezește spiritul de competiție. Cele mai multe pot fi jucate și în doi, fiind o activitate de cuplu perfectă pentru serile în care vreți să faceți ceva împreună, dar fără să ieșiți în oraș.Îți recomandăm Euphoria: Build a Better Dystopia, unde conduci o echipă de muncitori și recruți în încercarea de a deține conducerea într-o lume distopică. Vei produce bunuri, vei săpa tuneluri, vei construi piețe, vei strânge artefacte și vei îndeplini misiuni secrete. Jocul este simplu de învățat, dar captivant, iar tematica este foarte interesantă. Îl poți găsi la Red Goblin la prețul de 278 lei.

Un bilet la un concert sau festival mare

Să auzi live muzica artiștilor tăi preferați îți oferă multă energie pozitivă și veți rămâne cu amintiri frumoase împreună. Ce-ai zice de un bilet la concertul Kraftwerk 3-D (171 lei acces general, 201 lei golden circle, prin Eventim), care va avea loc în martie, sau la cea de-a doua ediție a festivalului Dakini (279 lei, prin BeatBase), care va avea loc între 27 iunie și 1 iulie?

Un ceas de calitate

Chiar dacă trăim în era tehnologiei, orice bărbat are nevoie de un ceas de calitate. Alege unul care să se potrivească perfect stilului său, pentru a-l purta cu mândrie oriunde s-ar duce. De exemplu, ai putea alege ceasul Casio din poza de mai sus, pe care îl poți achiziționa cu 235 lei de pe WatchShop.

Un mic ajutor pentru sport

Iubitul tău ar vrea să facă mai mult sport, dar nu are suficient timp să meargă la sală? Nicio problemă, îi poți cumpăra un echipament de dimensiuni mici ce poate fi montat în casă, precum bara de tracțiuni din poza de mai sus. O poți cumpăra de pe IdeaPlaza cu doar 135 lei.

Joc erotic

De data aceasta, îi vom sugera un boardgame potrivit doar cuplurilor. 🙂 Este o idee bună și pentru persoanele mai timide, care se tem să spună direct partenerului ce fantezii au. Îți poți explora fetișurile cu Fetish Fun, pe care îl poți găsi la Mind Blower cu 112 lei.

O șampanie de calitate

Dacă nu obișnuiți să vă faceți cadouri de Valentine’s Day, dar vrei să faci un gest romantic anul acesta, ai putea să îi dăruiești o șampanie de calitate. În poza de mai sus este șampania Michel Genet Grande Reserve Millesime 2010 BB, pe care o poți achiziționa cu 220 lei de pe site-ul My Man.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.