Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Nu a mai rămas foarte mult timp până la Valentine’s Day şi trebuie să cumperi un cadou iubitului tău, dar nu ai nicio idee? Stai liniştită, toate am trecut prin asta! Unele persoane se pricep foarte bine la ales cadouri, dar nu este nicio ruşine dacă nu se numeri printre ele. Tocmai din acest motiv COSMO îţi vine în ajutor. Iată care sunt recomandările noastre:

În primul rând, trebuie să iei în considerare durata relaţiei. Dacă nu îl cunoşti pe tip de mult timp, „o mică atenţie” este suficientă; nu e nevoie să cheltui milioane pe ceva extravagant. Alege o carte, dacă îi place să citească, bilete la filmul pe care arde de nerăbdare să îl vadă, un cadou handmade sau pregăteşte-i o cină romantică.Dacă sunteţi de câteva luni împreună, îi poţi cumpăra un parfum, un obiect personalizat precum o brichetă (dau nu alege un text prea siropos), un joc video, o sticlă de whiskey bun sau poate un ceas de mână.

După un an de relaţie, îl cunoşti mult mai bine pe iubitul tău şi îi poţi cumpăra obiecte ceva mai scumpe, de care ştii că are nevoie. Poţi schimba cartea cu un ebook reader, poţi alege un set de gaming compus din tastatură, mouse şi căşti, o tabletă, un portofel de piele sau un set de bărbierit. 

În orice stadiul al relaţiei aţi fi, ţine cont de faptul că bărbaţii nu sunt atât de romantici precum noi. Evită să cumperi inimioare uriaşe de pluş, brelocuri cu fotografia voastră sau alte lucruri asemănătoare.

În cazul în care nu ai prea mulţi bani în această perioadă, este simplu: aşteaptă-l să ajungă de la muncă îmbrăcată foarte sexy, cu o sticlă de vin pe masă, şi ajută-l să se relaxeze după o zi lungă cu un masaj relaxant care să se termine cu o noapte pasională în pat.

Sperăm că ţi-au plăcut recomandările noastre şi că iubitul tău va fi încântat!

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.