Cadouri de Crăciun sub 50 lei

Sărbătorile pot fi foarte costisitoare, mai ales dacă îți place să faci multe cadouri de Crăciun. COSMO îți vine în ajutor cu câteva idei de cadouri ieftine, sub 50 lei.

O carte

Începem lista cu un cadou care nu se demodează niciodată și care este potrivit pentru orice vârstă. Alege o carte pe care știi sigur că cel care o va primi o vrea, o ediție completă de lucrări ale autorului preferat, o colecție de povestiri sau un graphic novel bazat pe una dintre cărțile care i-a plăcut mult.Aruncă un ochi pe la Antic ExLibris, unde poți găsi zeci de titluri la prețuri mai mult decât decente, pentru orice gusturi.

Ceai

Orice iubitor de ceai va aprecia un set de ceaiuri pe care nu le-a încercat până acum (sau preferatele sale), o cană mai deosebită, un ceainic cu aspect vintage sau o cutie pentru depozitarea ceaiului.

La Libris vei găsi astfel de cadouri la prețuri mai mici. De exemplu, cana de mai jos (cea cu girafă) costă doar 17 lei, setul Circ costă 49 lei, iar ceaiurile sub 10 lei!

Cutie personalizată

Seturile de cadouri din magazine nu sunt prea personale, așa că poți face chiar tu unul. Cumpără o cutie mică în care să pui câteva lucruri pentru relaxare sau îngrijire, de exemplu. Un ceai, o lumânare parfumată, un balsam de buze, câteva bomboane…

Lampă de veghe simpatică

O lampă de veghe LED cu un design deosebit poate schimba aspectul întregii camere! Poți găsi unele sub 50 lei la Mindblower.

Bilete la film sau la teatru

Cumpără două bilete și mergeți împreună la film sau la teatru. După aceea, puteți rămâne în oraș la un vin fiert sau o ciocolată caldă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.