Cadouri de Craciun pentru familia iubitului

Fie că iei masă de Crăciun alături de familia iubitului tău sau doar le faceţi o scurtă vizită în această perioadă, este de bun simţ să te duci la ei cu un cadou. Chiar dacă sunteţi foarte apropiaţi sau nu prea îi placi, trebuie să faci o impresie bună. Dar ce cadou este potrivit pentru ei? Dacă nu te-ai hotărât ce să le cumperi, ţi-am pregătit câteva recomandări.

Pentru mama

Dacă mama iubitului tău este o femeie cochetă, care arată mereu ca scoasă din cutie, un set de produse cosmetice este un cadou foarte potrivit. Indiferent de stilul său, am ales câteva produse utile oricărei femei. Îţi recomandăm un creion pentru îndepărtarea machiajului e.l.f. Studio (22 lei), un fard de obraz e.l.f. Studio nuanţa Tickled Pink (22 lei), mascara e.l.f. pentru alungire şi definire (22 lei), paleta fard de ochi e.l.f. Bakes Eyeshador (58 lei) şi un ruj e.l.f. simplu (9 lei) sau din gama Studio (22 lei).Cum sa supravietuiesti sarbatorilor cu familia iubitului

Un alt cadou potrivit pentru mama sa este o geantă plic chic şi elegantă pe care o poate purta la petrecerea de Revelion. Îţi propunem o geantă plic din noua colecţie Cabaret de la Meli Melo (119,99 lei).

Dacă îi cunoşti deja gusturile în materie de parfumuri, îi poţi dărui un set Roberto Cavalli Just Gold (332 lei), ce conţine o apă de parfum (75 ml) şi o loţiune de corp (75 ml) sau un set Calvin Klein Reveal (333 lei), ce conţine o apă de parfum (50 ml) şi o loţiune de corp (100 ml).

Sau ce-ai spune de nişte bijuterii cu cristale Swarovski de la Crystal-Fashion? Îţi sugerăm un inel Chaton Ball ajustabil (159,84 lei) sau unul Chaton Square Octagon (194,58 lei).

Pentru tata

Şi de această dată poţi face cadou un parfum. Îţi recomandăm un set Cerruti 1881 Bella Notte Homme (212 lei), ce conţine o apă de toaletă (75 ml) şi un gel de duş (50 ml) sau un set Roberto Cavalli Just Gold (332 lei), ce conţine o apă de parfum (75 ml) şi un gel de duş (75 ml).

Craciun 2014: cadouri pentru prietena cea mai buna

O altă idee pentru tată ar fi o brichetă Zippo gravată (aproximativ 150 lei) sau trabucuri de calitate.

Pentru sora mai mică

Sora mai mică a iubitului tău este o tipă tânără, activă, deci cadourile pentru ea trebuie să fie mai… tinereşti. Îţi recomandăm un set special pentru femei Dove Shea Butter Collection, ce conţine un gel de duş nutrivit Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla, un deodorant antiperspirant spray Dove Silk Dry, o cremă de mâini Dove Purely Pampering şi şampon şi balsam Dove Nourisinh Oil Care (setul costă 67,39 lei).

Husa de laptop Poetik sunt perfecte pentru o domnişoară chic, iar cadoul este unul foarte simpatic şi util. Compatibile cu multe modele de laptop, husele costă 250 lei (modelul Brown Lips) sau 300 lei (modelul Paris Raw).

Pentru fratele mai mic

Cadoul pentru fratele mai mic trebuie să fie asemănător cu cel pentru sora sa, motiv pentru care îţi propunem setul Dove Men Extra Fresh (31 lei), ce conţine gelul de duş Dove Men +Care Extra-Fresh, deodorantul antiperspirant spray Dove Men +Care Extra Fresh şi săpunul Dove Men +Care.

Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi

Poţi de asemenea, să legi un parfum, dar este recomandat să fie unul simplu, nu la set, şi să nu coste mai mult decât cel pentru tată.

Pentru toată familia

Dacă nu vrei să iei cadouri pentru fiecare membru al familiei sau nu îţi permite buzunarul, poţi alege un coş de sărbători cu diferite produse precum cozonac, vin, ciocolată şi, de ce nu, o selecţie de cărţi – găseşti astfel de pachete la diferite edituri. 

Şi ornamentele pentru masa de Crăciun sunt mereu binevenite, dar încearcă să nu alegi ceva prea extravagant.

Tu ce vei cumpăra pentru familia iubitului? Aşteptăm recomandările tale!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.