Cabron lanseaza single-ul „Lupu’ de pe maidan”

By  | 

Odată cu lansarea noului său single, „Lupu’ de pe maidan”, Cabron ne arată că a rămas ca întotdeauna perseverent, înverşunat împotriva conformismului şi mereu stăpân pe propriile convingeri. Prin această piesă ne dă o lecţie personală despre reuşită, amintindu-ne că depinde doar de noi să credem în ce vrem şi să găsim forţa care ne va duce la capătul drumului. 

Am scris <<Lupu’ de pe maidan>> pe baza a ceea ce viaţa m-a învăţat până acum”, spune artistul, care mărturiseşte că pentru a reuşi, nu aşteaptă ca totul să cadă din cer, ci ştie foarte clar de la început de vrea, apoi îşi urmează cu curaj drumul ales. „Tu eşti responsabil pentru ceea ce obţii sau nu obţii. Viaţa este o călătorie în care trebuie să dai dovadă de rezistenţă, răbdare şi perseverenţă.”

RDK-te si fugi, imnul destinat luptei impotriva violentei asupra femeilor

Cabron s-a ocupat singur de scrierea versurilor pentru piesa „Lupu’ de pe maidan”, care este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, iar muzica este compusă de către Maxim Chisaru, Constantin Bodea şi Andrei Mihai.

Aşa cum probabil deja te aşteptai, piesa beneficiază şi de un videoclip de imagine spectaculos, marca HaHaHa Video Production, în regia lui Iulian Moga.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înfiinţa, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul şi mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importantă în această nişă muzicală.

Delia lanseaza „Inimi desenate”

În 2009, Cabron a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, cele mai cunoscute fiind „Arată-le la toţi”, o colaborare cu Pacha Man şi Jazzy Jo, „Frunzele şi iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley şi Guess Who, sau „Vocea ta” cu Voltaj.

Mai jos poţi viziona clipul piesei „Lupu’ de pe maidan”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *