Cabral, invitat la ediţia cu numărul 100 „Politică şi delicateţuri”

Duminică, 13 mai, de la 15.30, la TVR 1 urmărim ediţia cu numărul 100 a emisiunii „Politică şi delicateţuri”. Simpaticul prezentator TV Cabral Ibacka se încumetă să îl secondeze pe Mircea Dinescu la bucătărit, dar nu fără a ţine cu fermitate, la picior, un extinctor.

Ce invitat ar fi cel mai potrivit pentru ediţia cu numărul 100 Politică şi delicateţuri? Răspunsul a venit prompt, ca şi invitatul: prompt şi cu o poftă sănătoasă de mâncare. Cabral, îndrăgitul prezentator TV, este invitatul lui Mircea Dinescu la ediţia aniversară Politică şi delicateţuri, care poate fi urmărită la TVR 1 duminică, 13 mai, de la 15.30.Mircea Dinescu şi Cabral Ibacka

Pofticios, invitatul gustă din tot ce găseşte pe masa de lucru a poetului, cea din bucătărie, evident. În timp ce Dinescu pregăteşte un ostropel cum numai el ştie să facă, musafirul ciuguleşte din platoul cu afumături de la Cetate şi se minunează: „Eu n-am văzut om care să ia din tot ce are pe masă acolo, să arunce în tigaie şi să iasă ceva bun… incredibil!”. Şi da, chiar aşa este: Dinescu foloseşte ingredientele sale vedetă – dulceaţa de ardei iuţi şi muştarul cu peltea de gutui -, iar pe post de guest stars – mierea, stafidele şi caperele. Şi pentru ca show-ul să fie complet, toarnă vin şi zeamă de portocale, care iau foc în tigaie.

„Măi, eu n-am văzut aşa ceva! Şi când face pâine cu unt cred că dă cu foc prin bucătărie…”, spune Cabral amuzat, dar ţinând cu fermitate la picior un extinctor găsit prin bucătărie. Găsim aceeaşi atmosferă relaxată şi în cramă, unde dialogul spumos dintre cei doi este întrerupt doar de marele lăutar Ionel Tudorache.

Treceţi-vă negreşit în agendă, duminică, de la 15.30, ediţie de sărbătoare Politică şi delicateţuri, la TVR 1! Cu Cabral şi Mircea Dinescu.

Mircea Dinescu şi Cabral Ibacka

Despre Cabral Ibacka

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977 în Bucureşti, România. Tatăl său este de origine congoleză, iar mama lui este româncă. A început să facă antrenamente de Kickboxing şi Thaibox la vârsta de 6 ani. La 23 de ani, avea deja câştigate câteva titluri. A absolvit Liceul Teoretic Decebal şi Facultatea de Sport din cadrul Universităţii Ecologice.

În 1998 debutează la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni la Prima Tv. În anul 2000 se mută la Acasă TV, unde prezintă alfel de ştiri. În anul 2004 joacă în filmul Catacomb alături de celebra PINK! În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, şi apoi, în toamna aceluiaşi an, începe filmările pentru telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby „Parai” Ugamba.

Duminica aceasta, Cabral este invitatul ediţiei aniversare Politică şi delicateţuri de la TVR 1.

Citeşte şi: Iuliana Tudor dă startul sezonului 2 Vedeta populară la TVR 1

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.