Burning Palms (VIDEO)

By  | 

Filmul Povesti arzatoare / Burning Palms are ca subiect 5 povesti intercalate, in care niciun subiect tabu nu ramane neexplorat. Filmul dezvaluie 5 povesti americane, in care fiecare personaj se indreapta catre o latura intunecata, deseori, avand un destin comic.

Santa Monica: Dennis Marx (Dylan McDermott) si Dedra Davenport (Rosamund Pike) o asteapta la aeroport pe Chloe (Emily Meade), fata in varsta de 14 ani a lui Dennis.

Din clipa in care aceasta ajunge, se observa ca relatia dintre ea si tatal acesteia nu esta una tocmai obisnuita. Dedra devine atat de obsedata si geloasa, pe aceasta relatie, incat se sinucide.

Westwood: Ginny Chen (Jamie Chung) si Chad Bower (Robert Hoffman) reprezinta cuplul indragostit. Atunci cand Chad o roaga pe Ginny sa-i faca un favor sexual neobisnuit, aceasta devine rusinata de pacatul ei si se pedepseste prin automutilare.

West Hollywood: Geri (Peter Macdissi) si Tom (Anson Mount) sunt parteneri de viata, desi sunt diametral opusi. Cei doi adopta o fetita din Africa, Mahogany (Tiara McKinney), dar cand aceasta nu le indeplineste asteptarile, cei doi o abandoneaza intr-o padure de la marginea orasului.

Holmby Hills: Nicholas (Austin Williams), Trevor (Jake Austin Walker) si Volby Pinter (Addison Black) sunt trei frati care adora sa dea ordine. Acestia sunt crescuti de dadaca lor, Mary Jane (Lake Bell).

Atunci cand cordonul ombilical al copilului mort al menajerei Blanca (Paz Vega) dispare, cei trei baieti pun la cale un proces, in care va fi dezvaluit secretul mortii copilului Blancai. Acest lucru, o determina pe femeie sa se sinucida.

Sherman Oaks: Sarah Cotton (Zoe Saldana) este o tanara femeie, care tocmai a fost victima unui viol. In momentul in care talharul fuge, acesta lasa in urma acestuia o proba asupra identitatii lui: portofelul. Sarah il gaseste pe Robert G. Kane (Nick Stahl) la pizzeria din apropiere. In loc sa il denunte la politie, aceasta isi doreste ca Robert sa o violeze din nou.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *