Burda Romania lanseaza revista Slowly Veggie! Placerea bucatariei sanatoase

Inspirată din bucătăria vegetariană și vegană, prezentă în Germania, Polonia și Italia, revista Slowly Veggie! se adresează unei comunități care a descoperit în vegetarianism și veganism energie, sănătate, gust.

Revista va avea o apariție bianuală în România și va putea fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 9.99 lei.În cele 100 de pagini sunt prezentate rețete vegane și vegetariene, aperitive gustoase fără carne și deserturi tentante, simplu și rapid de preparat, din ingrediente sănătoase. În plus, găsiți și rețete de post, vegane, hrănitoare și delicioase.

La rubrica „Interviu”, Laura Cosoi vorbește despre proiectele sale și despre stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat. Diana Luppa, Președintele Asociației Vegetarienilor din România, oferă informații despre înființarea Asociației și despre proiectele ei.

Găsiți în „Slowly Veggie!” un calendar al evenimentelor pentru vegani și vegetarieni, dar de interes și pentru cei care sunt adepții unui stil de viață sănătos.

„Slowly Veggie!” prezintă restaurante și destinații turistice în care vegetarienii se pot simți ca acasă și le oferă acestora idei pentru cumpărături, precum și o pagină cu adrese utile (restaurante vegane, vegetariene).

Susana Pletea, director editorial Burda România: „Sunt încântată că în portofoliul Burda România adăugăm un nou titlu. „Slowly Veggie!” este mai mult decât o revistă tipărită, este un concept pe care vrem să îl construim și să îl creștem atât în varianta tipărită, cât și în varianta online. Să duci o viață cât mai sănătoasă, să fii echilibrat, să te bucuri de legume, fructe și comunitatea din care faci parte este ceea ce declarăm, cu toții, că ne dorim. „Slowly Veggie!” face un pas în față, aderă și promovează acest stil de viață sănătos și vă invită să îi fiți alături în mod activ.”

Acum, la toate punctele de difuzare a presei, noua revistă Slowly Veggie!, la 9,99 lei.

Revista Slowly Veggie! este editată de Burda România.

www.facebook.com/SlowlyVeggieRomania

http://www.ecuisine.ro/Slowly-Veggie

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise