Bucharest In Art 2

By  | 

EXPONATI: Fabrica de zorzoane, Ceva cu dichis, Haine vintage, What is Vintage, Minelli Boutique, Vintage Capella, Italian Vintage, Vintage Mireille, Vintagemag, Dressutopia, Cybella Accessories, Ioana Cozmescu, La vie en rose, Mihaela Cretescu, Alin Dinica, None None Tshirts, X & 0, HandMadeWithStyle, OnixShop, Crazyforvintage & MORE

Iti oferim ocazia sa iti faci cumparaturile intr-un stil european, asadar dependetii de shopping care vor face ce stiu mai bine, vor intra automat in concursul-tombola cu premii si vouchere oferite de KAYA STUDIO & HYPESTREET.

Iar pentru ca ziua ta de shopping sa se termine ca-n filme, KAYA STUDIO ia atitudine si iti ofera un look plin de nonconformism, imaginatie si stil. Pe langa hairsyling, make-up & cosmetica ni se prezinta si colectia de haine unicate, in exclusivitate.

This is my Suit va fi cu „ochii” pe tine! Imbraca-te electric & radiant, pentru ca ei fotografiaza doar cele mai reprezentative tinute de street fashion din Bucuresti.

Pe tot parcursul evenimentului avem asigurata coloana sonora, cu muzica buna, care te va induce intr-o atmosfera de petrecere.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *