Brighi e pe val!

By  | 

Noua ei piesă se cheamă „Love Me” şi pentru ea a făcut echipă cu Dorian, una dintre noile „achiziţii” valoroase ale HaHaHa Production. Asta după ce la începutul acestui an a colaborat cu Speak şi Cabron pentru piesa „Pradă de război” care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor şi a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun debut” în cadrul On Air Music Awards 2013, pentru featuring-ul cu Pacha Man „Ce te faci?”, lansat în toamna lui 2012.

Interviul de mai jos cu frumoasa artistă e în exclusivitate!

1.      Love Me ft Dorian e o piesă sexy, incitantă. Ce mesaj transmite? 

 E o piesă cu ritmuri orientale, jucăuşă şi pasională, care îndeamnă ascultătorii să îşi deschidă inimile pentru persoanele iubite.

2.      Ce veşti muzicale noi mai ai să ne împărtăşeşti?

Lucrez în studiourile HaHaHa Production la mai multe piese dintre care vom alege single-ul de toamnă, la care cu siguranţă vom face şi un videoclip.

3.      Ai participat la emisiunea „O vară tra la la”. Ce ai învăţat din această experienţă?

Această emisiune mi-a oferit ocazia să petrec mai mult timp alături de colegii mei de la HaHaHa Production. Am locuit în aceeaşi casă, am fost împreună atât în timpul filmărilor, cât şi în afara lor. Cred că asta ne-a apropiat şi mai mult, a fost o experienţă frumoasă şi în acelaşi timp distractivă. 

4.      Care e cel mai frumos aspect al relaţiei cu iubitul tău?

 Aspectul lui fizic! (râde) Glumesc. Pe lângă iubiţi, suntem şi foarte buni prieteni, ne cunoaştem reciproc şi ştim să fim acolo unul pentru altul.  

5.      Care e cel mai romantic cadou pe care ţi l-a făcut?

Toate cadourile care au venit din partea lui au fost speciale, pentru că este o fire romantică şi îi place să mă surprindă, însă cel mai însemnat cadou este pentru mine dragostea lui, de care mă pot bucura în fiecare zi.

6.      Care e trucul de beauty care te scoate din „încurcătură” după o noapte albă?

Un fresh de fructe proaspete şi o baie lungă.

7.      Cum îţi întreţii părul superb?

Îl răsfăţ cu şampoane naturale!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *