Brandul spaniol de moda Bershka isi deschide cea mai mare locatie din Romania

Construit in unul din cele mai importante puncte comerciale din tara, are ca elemente de referinta, pe langa suprafata comerciala a magazinului – in jur de 1.200 metri patrati – o fatada cu un important impact vizual: 30 metri inaltime si peste 2.000 metri patrati de ceramica pe care sunt amplasate 3 logo-uri ale brandului spaniol.

Magazinul prezinta cea mai noua imagine a brandului Bershka, cu decoratiuni avangardiste in care predomina metalul si sticla, cu zone obscure combinate cu spatii puternic luminate unde albul predomina.

Detaliile folosite transforma o vizita in acest magazin intr-o experienta de shopping unica. Deschiderea va avea loc luni 6 septembrie la orele 12.00, de-a lungul intregii zile avandu-i ca invitati pe DJ Adrian Eftimie si DJ Vali Barbulescu care vor mixa pentru vizitatorii magazinului.

Bershka este prezenta cu peste 660 de magazine in 48 de tari din Europa, America, Asia si Africa. Magazinele sale sunt considerate un punct de intalnire pentru tinerii din lumea intreaga, oferind moda atat pentru baieti cat si pentru fete.

Grupul Inditex a intrat in Romania in 2004 si in prezent are peste 40 de magazine deschise. In afara de brandul Bershka, Inditex a mai deschis magazine in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta si Timisoara si cu alte 6 branduri : ZARA (10 magazine), Pull&Bear (8), Stradivarius (7), Oysho (4), Zara Home (3) si Massimo Dutti (2).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.