Black Friday 2017. Sfaturi utile pentru economisirea banilor

By  | 

Black Friday are loc luna aceasta, iar COSMO ți-a pregătit cele mai utile sfaturi pentru ca tu să economisești cât mai mult în această perioadă!

În general, Black Friday are loc în ultima vineri a lunii noiembrie, dar multe magazine vor oferi reduceri chiar mai devreme. Cu siguranță și tu vrei să faci cumpărături cu această ocazie, dar trebuie să ții cont de câteva lucruri, dacă nu vrei să cheltui prea mulți bani.

Sfaturi utile pentru economisirea banilor de Black Friday 2017

Fă o listă cu lucrurile de care ai nevoie

Atenție, de care ai nevoie, nu pe care ți le dorești! Nu de puține ori, persoanele care fac cumpărături de Black Friday se entuziasmează când văd reduceri atât de mari și cumpără tot felul de lucruri… mai puțin pe acelea de care aveau nevoie.

Pune bani deoparte

Cum spuneam, e posibil să găsești foarte multe lucruri pe care ți le dorești, deci nu strică să ai niște bani în plus.

Citește și: Cea mai simplă modalitate de a face economii 

Abonează-te la newslettere și urmărește magazinele preferate pe Facebook

Cel mai simplu mod de a afla când încep reducerile este să primești un newsletter sau să vezi anunțul pe Facebook. Uneori, magazinele mai au și „flash sales”, când anumite produse au prețul redus foarte mult, dar pentru puțin timp.

Fă puțină cercetare

Din păcate, unele magazine mai puțin serioase cresc prețul produselor cu o zi-două înainte de Black Friday, ca reducerea să pară mai mare. Nu te lăsa păcălită! Verifică constant prețul produsului pe care ți-l dorești.

Citește și: 5 greșeli de online shopping 

Nu uita de Cyber Monday

Cyber Monday are loc după Black Friday, iar în această zi magazinele online au reduceri substanțiale. Dacă nu ai prins un produs de Black Friday, nu fii demoralizată, încă mai ai o șansă!

Tu ce-ți vei cumpăra anul acesta de Black Friday?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *