Black Friday 22 noiembrie. Magazinele participante

By  | 

Dacă te pregăteşti să faci achiziţii de Black Friday pe 29 noiembrie s-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută dacă vrei să îţi cumperi o tabletă sau un laptop nou. Unii retaileri au anunţat că au devansat data tradiţională Black Friday de pe 29 noiebrie în vinerea de 22 noiembrie. Timpul se scurge repede, fă-ţi aşadar wish list-ul din timp şi mai ales, pregăteşte-ţi finanţele!

În ce măsură ne influenţează schimbarea datei tradiţionale Black Friday pe 22 noiembrie? Ei bine, atâta timp cât ştim sigur care sunt magazinele participante la cele 2 evenimente ne poate ajuta să împărţim vânătoarea în 2 weekend-uri separate. Black Friday nu este doar o vineri neagră, ci un weekend întreg în cele mai multe cazuri.

În acelaşi timp ne poate bulversa pentru că riscăm să pierdem o anumită ofertă bazându-ne pe o alta din weekend-ul următor, care nu mai vine! Spre exemplu, nu îţi cumperi un laptop nou în speranţa că vei găsi o canapea drăguţă weekendul următor. Ai nevoie de o strategie foarte bună pentru a face cumpărături la reduceri de Black Friday anul acesta! 

Black Friday 22 noiembrie 2013. Lista magazinelor participante 

Altex: 22-24 noiembrie. Programul începe de la 7 dimineaţa.

eMag: 22 noiembrie, reducri la peste 250.000 de produse.

Evomag: 22 noiembrie.

Domo: 22 noiembrie, reduceri online cât şi la raft.

F64: 22-24 noiembrie. Pe site-ul F64 găseşti şi un concurs la care ai posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 100 de premii puse în joc.

Oktal: 22 noiembrie. Vei găsi la reduceri cele mai populare produse, anunţă magazinul online!

PC Garage: 22 noiembrie. PC Garage îţi oferă pentru produsele achiziţionate între 1-21 octombrie un voucher echivalent cu diferenţa de sumă între preţul normal şi cel redus de Black Friday. Detalii pe site!

Biletoo: 22-24 noiembrie. Biletoo anunţă reduceri de până la 75% la apromativ 60 de evenimente, atât online cât şi în magazinele partenere.

Carrefour: 17-24 noiembrie, 10 zile de reduceri.

Mihaela Glavan pe sepala.ro 22-29 noiembrie.

Bilete Online pe blt.ro: 22-24 noiembrie.

Nissa pe www.shop.nissa.ro. 

Tu.ro (tricouri personalizate) : 22 noiembrie.

Black Friday organizat pe 22 noiembrie este o ocazie ideală de a-ţi face cumpărăturile de Crăciun anticipat, la preţuri mult mai mici sau de a-i ajuta pe ai tăi să îşi schimbe electrocasnicele la preţuri mult mai avantajoase! Că te-ai orientat spre o tabletă pentru tine, un smartphone pentru frăţiorul mai mic sau un Smart Tv pentru ai tăi, nu rata pe 22 noiembrie Black Friday! Şi dacă îţi permite bugetul şi pe 29 noiembrie!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *