Black Friday 2019. De ce reduceri ne bucurăm anul acesta?

Black Friday este una dintre „sărbătorile” americane pe care nimeni nu o reneagă. Ea deschide sezonul shoppingului de Crăciun şi oferă cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona diverse produse la preţuri foarte reduse – cu până la 99%!

Iată recomandările noastre de anul acesta:

FOREO

Cu siguranță ai o mulțime de produse pe lista ta de beauty pe care le țintești de acest Black Friday. E momentul să profiți de reduceri de până la 40% la produsele selecționate FOREO în perioada 15-22 noiembrie – le găsești pe eMAG.

ANSWEAR.ro

ANSWEAR.ro lansează campania de Black Friday pe 12 noiembrie, de la ora 12:00, cu reduceri de până la 70%. În acest an, magazinul online dă startul campaniei de reduceri mai devreme, astfel încât iubitorii de fashion să aibă mai mult timp la dispoziție pentru cumpărăturile online, dar și pentru ca produsele comandate să ajungă mai devreme către aceștia.

Diane Marie Studio

Brandul românesc de încălțăminte Diane Marie Studio lansează la miezul nopții campania de Black Friday, cu prețuri începând de la 149 lei pentru produsele realizate în atelierul propriu. În perioada 15 – 17 noiembrie 2019, iubitoarele de încălțăminte fabricată în România vor putea achiziționa toate produsele marca Diane Marie Studio cu cele mai mari reduceri din an.

WatchShop

Anul acesta, campania de Black Friday a magazinului de ceasuri WatchShop începe în seara zilei de joi, 14 noiembrie, și va ține până duminică seara, 17 noiembrie. WatchShop va oferi o multitudine de oferte, unele schimbându-se chiar de mai multe ori în aceeași zi. Vor fi reduceri până la 99%, printre care și ceasuri la 1 RON!

BMan

De Blackfriday, BMan, o marcă 100% românească de haine pentru bărbați, și-a propus să-i premieze pe domnii care nu au măsuri standard. Astfel, primele 50.000 de persoane care folosesc aplicația de pe site vor primi până la 50% discount. Mai mult, pentru comenziile de minimum 300 lei, clienții vor intra automat în tombola prin care pot câștiga unul dintre cele 3 smartwatch-uri 5 Apple.

eMAG

De Black Friday, Mastercard și eMAG lansează o nouă campanie de promovare a plăților electronice care va fi valabilă o singură zi, pe 15 noiembrie. Astfel, toți consumatorii care achită online pentru o comandă realizată pe site-ul www.emag.ro sau în aplicația de mobil eMAG, prin intermediul unui card Mastercard sau Maestro salvat în contul personal eMAG, vor fi înscriși automat în cursa pentru un BMW I3.

Surse foto: pexels, PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.