Black Friday 2013: lista magazinelor participante

By  | 

Am pregătit pentru tine lista magazinelor online care au anunţat că oferă reduceri de Black Friday 2013. Vom updata lista pe măsură ce aflăm mai multe detalii.

Fashion: mycloset.ro, dailybrands.ro, fashionup.ro (Black Friday se continuă cu Black Weekend), tinar.ro, miniprix.ro, quick24.ro, saxara.ro, shoes.ro, fxfashion.ro, shopdepot96.ro, b-mall.ro, ecco-shoes.ro, LaFemme.ro, Kurtmann.ro, shop.jolidon.ro, rosebridal.ro

Accesorii: watchshop.ro, cautceas.ro, 3suisse.ro, bijuterii-inox.ro, topceas.ro, silverzone.ro, 

Electronice şi electocasnice, aparate foto şi telefoane:  clickshop.ro, koyos.ro, 

Cadouri: cadouridetop.ro, fungift.ro, usbmania.ro

Diverse: oalacubunatati.ro, okian.ro, homeycomb.ro, vivre.ro, elefant.ro, okazii.ro, floria.ro, biletoo.ro, vinuridecolectie.ro, sportaddict.ro, 

Black Friday în magazine: Ikea (29 oct-1 dec)

Pentru a putea preveni problemele care au apărut în anii trecuţi de Black Friday, magazinele şi-au suplimentat stocurile din timp. Poate eşti sceptică în privinţa presupuselor reduceri, te întrebi de ce ar alege magazinele să facă discounturi atât de mari? În unele cazuri ai dreptate, este vorba despre înşelătorii. Ei bine, într-o zi pe an, magazinele aleg să câştige la cantitate şi să scape şi de multe produse de pe stoc pentru colecţiile noi sau ultimele modele de electronice şi electrocasnice.

Fie că faci cumpărături pentru tine, fie pentru cineva drag, Black Friday se poate dovedi în unele cazuri o înşelătorie aşa că ai grijă de unde alegi să faci cumpărăturile!

Spor la cumpărături smart de Black Friday 2013!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *