Bilete la preturi promotionale pentru B’ESTFEST 2011!

By  | 

Festivalul B’ESTFEST va avea loc anul acesta in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, intr-o noua locatie situata in nordul Bucurestiului, la 10 minute de Piata Presei Libere.

Biletele B’ESTFEST vor fi disponibile pe www.myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta la doua categorii de pret, in functie de tipul de acces pe care il ofera: respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

Insa in perioada 1 – 22 martie, biletele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, cu 20 % reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei.

Promotia este valabila doar pana pe data de 22 martie, biletele urmand a fi ulterior disponibile la pret intreg pana in ziua evenimentului, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

Vara aceasta, B’ESTFEST revine cu cea de-a patra editie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, in perioada 1-3 iulie.

Pe malul unui lac umbrit de salcii, o suprafata verde de aproximativ 10 hectare, publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum, ce va include un spatiu generos de campare, o scena principala si mai multe arene secundare, precum si o varietate de experiente festivaliere: expozititii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante.

De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata. Primele nume confirmate pe afisul festivalului sunt Skunk Anansie si Pendulum, noi confirmari si detalii despre festival urmand a fi facute publice in curand pe site-ul oficial, www.bestfest.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *