Barbatii din topurile muzicale

By  | 

JUSTIN BIEBER – „Believe Acoustic”

Justin Bieber, puştiul minune originar din Canada revine – spre extazul fanelor de pretutindeni – cu un nou album, despre care criticii industriei muzicale l-au catalogat ca fiind extrem de reuşit!

Mai mult, ca o confirmare a review-urilor pozitive, „Believe Acoustic” a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 şi s-a vândut în aproape jumătate de milion de exemplare în prima lună de la debut.

Până acum, şturlubaticul Bieber a lansat albumele: „My World 2.0” (2010), „Never Say Never – The Remixes” (2011) şi „Believe” (2012).

 

BON JOVI – „What About Now”

Bon Jovi, trupa rock formată în 1983 supravieţuieşte cu mândrie după trei decenii glorioase în muzica internaţională şi după 19 ani de la prima lansare de album! De fapt, americanii de la Bon Jovi doar ce au scos – după patru ani de pauză de la ultimul album, „The Circle” – un material discografic, „What About Now”, care ocupase din start locul întâi în topul iTunes România.

Liderul trupei rock, Jon Bon Jovi spune că la baza tuturor pieselor de pe noul album au stat problemele sociale care planează în vremurile actuale asupra Statelor Unite ale Americii.

Bon Jovi se află în turneul de promovare pentru „What About Now”, însă ultima dată disponibilă pentru concertele din Europa este 5 iulie 2013…

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *