Bad Teacher (VIDEO)

By  | 

Vorbeste urat, nu are niciun scrupul si este cam indecenta. Se imbata, se drogheaza si abia asteapta sa se marite cu un barbat bogat ca sa poata sa-si ia adio de la jobul ei din gimnaziu.

Ba chiar, atunci cand o paraseste logodnicul, ea isi pune in gand sa-l cucereasca pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care, pe langa faptul ca este frumusel, mai este si bogat.

Pentru acest profesoras ea intra in competitie cu agasanta Amy (Lucy Punch), colega sa de catedra – si in plus, va trebui sa respinga curtea pe care i-o face profesorul de gimnastica (Jason Segel), un tip lipsit de sare si piper.

Demersurile cam deocheate ale lui Elizabeth, plus consecintele lor, ii vor soca pe elevii ei, pe colegi si chiar pe ea insasi.

In regia lui Jake Kasdan si cu o distributie condusa de Cameron Diaz alaturi de care ii mai intalnim pe: Justin Timberlake, Lucy Punch, John Michael Higgins si Jason Segel, comedia „Profa rea, dar buuuna” / „Bad Teacher” va putea fi vizionata incepand de vineri, 8 iulie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *