Avantajele oferite de produsele electrice smart pentru casele inteligente

Avantajele pe care casele smart le oferă utilizatorilor sunt deja cunoscute la scară largă. Mulţi dintre cei care se gândesc să investească acum pentru a face economii mai târziu cauta soluţii prin care să îşi automatizeze casele, să obţină funcţiuni nebănuite cu ceva ani în urmă şi să plătească mai puţin pentru confortul pe care îl obţin.

Brandurile de specialitate sunt aliati ai acestora, oferindu-le posibilitatea de a achiziţiona produse care să le răspundă cerinţelor. Cei interesaţi, pot să achiziţioneze de la întrerupătoare Livolo şi prize diverse, până la module, panouri, rame şi multe alte produse care îşi găsesc locul într-o casă smart.

Propuneri inovatoare în deplin acord cu o casă inteligentă

În mod cert, produsele electrice oferite de acest brand se adresează în primul rând celor care găsesc că tehnologia susţine confortul unei locuinţe. În această idee, comutatoarele produse de Livolo scriu deja istorie. Este vorba despre întrerupătoare inovatoare, potrivit de utilizat de către cei pentru care comoditatea în propria casă este un aspect deosebit de important.

Potrivit unor specialişti in domeniu, întrerupătoarele de perete susţin controlul smart al dispozitivelor din locuinţa, pentru că sunt produse prin utilizarea tehnologiei de ultima generaţie. Cei care aleg să le folosească, beneficiază de o experienţă absolut nouă.

Comutatoarele Livolo se vând la nivel global şi satisfac aşteptările celor mai pretenţioşi clienţi. Acestea funcţionează în acord cu certificările impuse în lume, inclusiv în conformitate cu Directiva europeană RoHS 2011/65/EU potrivit căreia, în componenţa produselor electronice nu este permis să intre plumb, cadmiuVI, mercur, cromul hexavalent s.a.m.d. Seriozitatea brandului a crescut cererea sa pe piaţă, vânzându-se azi în toată Europa, Australia, Orientul Mijlociu, Asia şi multe alte regiuni.

Produsele oferite de brand au un design simplist, putând să se integreze în orice încăpere. În plus, sunt caracterizate de o calitate superioară, tehnologie de ultima generaţie şi proprietăţi eco, consumând o cantitate redusă de energie în momentul utilizări. Sunt produse sigure care susţin folosirea facilă a dispozitivelor de uz casnic.

Tipuri de întrerupătoarele smart ce oferă siguranţă şi economie

Nicio locuinţă nu se poate amenaja modern fără să se ţină cont de design şi utilitate, dar fără economie de energie nu s-ar mai numi „smart”. Întrerupătoarele pe care brandurile le produc şi comercializează nu doar că au o estetică foarte plăcută, ci sunt şi foarte prietenoase cu mediul. Acestea pot salva energia şi sunt prevăzute cu lumini de siguranţă.

Când în încăpere lumina este stinsă, comutatorul va lumina în culoarea albastru, iar când este aprinsă, luminează în roşu. Prin faptul că se pot controla prin telecomandă, oferă siguranţă.

Din oferte se pot achiziţiona diferite tipuri de comutatoare şi următoarele tipuri de telecomenzi:

  • de dimensiuni reduse, potrivită pentru multiple surse de lumină;
  • modele cu touch, potrivite pentru zeci de circuite.

Alte avantaje ale utilizării comutatoarelor smart includ:

  • comutatoarele cap scara sunt recomandate pentru camere mari, în care accesul se face prin două intrări, însă şi pentru casa scărilor. În astfel de camere este foarte util să se monteze în cele două capete câte un comutator pentru aceeaşi sursă de electricitate. Cu un singur sistem se poate asigura controlul unui corp de iluminat în alte 4-5 încăperi. Condiţia fiind de a se conecta comutatoarele cap-scara, în funcţie de preferinţe;
  • întrerupătoarele în format dublu cu telecomanda asigura aprinderea luminii şi la distanţe mai mari;
  • toate comutatoarele din oferta brandului sunt rezistente la umiditate, ceea ce înseamnă că sunt foarte potrivite pentru bai şi bucătării, încăperi în care umiditatea este mai mare;
  • faptul că sunt produse din materiale care rezistă la foc pe un suport de policarbonat, garantează siguranţă în locuinţă.

Sursă: SeoPower
Sursă foto: Freepik

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.