Astrologia are o explicație pentru fiecare
 stereotip despre mileniali

Despre mileniali circulă o mulțime stereotipuri și prejudecăți – iar dacă și tu faci parte din această generație, cu siguranță știi despre ce vorbesc! Însă puțină lume este la curent că există o explicație astrologică pentru reputația de „pierde-vară” pe care pe nedrept am dobândit-o. Permite-mi să ne fac puțină dreptate!

Milenialii au făcut ca Astrologia să fie cool din nou. Și, bineînțeles că sunt și motive astrologice care justifică această obsesie. Unul dintre motive este chiar o mare planetă: Uranus. Această planetă a revoluției și a inovației a fost sub semnul Săgetătorului din anul 1981 până în 1988. Deci, oricine s-a născut în această perioadă (să îi numim mileniali) a fost ghidat de stele ca să înceapă de mici să regândească, să schimbe unele modele tradiționale de la acel moment.

De fapt, au regândit toate tiparele de până atunci. Mai mult, aceia dintre noi (adică tot milenialii) care s-au născut în perioada 1988 – 1995 au criticat cu o naturalețe ieșită din comun valorile tradiționale întâlnite. Acest comportament s-a datorat tot lui Uranus, care a fost în zodia Capricornului la momentul zero.

Concluzia este că planete precum 
Uranus, Neptun și Pluto (care petrec foarte mult timp într-o anumită zodie) ajung să influențeze generații întregi, incluzând-o și pe a noastră — ele de fapt se mai numesc și planetele generatoare de generații. Acest minunat trio este vinovat pentru multe stereotipuri despre mileniali și pentru reputația de „pierde-vară” pe care aceștia au dobândit-o.

Știți voi, discursul acela în care noi suntem cei care își fac toată ziua selfie-uri, care mănâncă cereale cu lapte și refuză să aplice pentru o „slujbă adevărată”, recurgând la freelancing. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, fapt dovedit chiar de către cei care ne critică – în cărți percum Managing the Millennials, un volum în care se discută „la rece” despre gap-up dintre generații și despre cum contribuim cu toții la bunul mers economic al lucrurilor.

Astrologia are o explicație pentru toate aceste stereotipuri despre mileniali 
pe care le-ai auzit la un moment dat
 din gura unui om mai în vârstă. Continuă să citești pentru a afla de ce un „Boomer” – respectiv, un reprezentant al generației Baby Boomers – poate distruge împărăția unui milenial și, mai ales, de ce ne-am ales noi cu aceste stereotipuri pe cap.

„Milenialii sunt foarte prinși în propriu EGO.”

Explicație astrologică: 
Pluto, planeta transformărilor a fost sub zodia Scorpionului din 1984 până în 1995, creând astfel o dorință aprinsă pentru îmbunătățirea Eu-lui prin mijloace proprii, fără ajutor din exterior.

„Milenialii nu pot avea un job stabil.”

Explicație astrologică: 
Neptun, planeta viselor a fost sub zodia Capricornului din 1984 până în 1998 și a reușit să ne inducă starea de nemulțumire dată de negăsirea jobului care să merite toată oboseala. Totuși suntem inventivi și ne descurcăm de fiecare dată, în orice situație.

„Milenialii iubesc să distrugă industrii întregi.”

Explicație astrologică: 
 Îți amintești de problematicul Uranus? Amintește-ți cum s-a manifestat în Capricorn, care este numai despre structură? Fă tu calculele.

„Milenialii se holbează non-stop la telefoanele lor.”

Explicație astrologică: 
Putem, de asemenea, să îi mulțumim lui Uranus pentru că, fiind sub zodia Săgetătorului, ne-a indus dorința dusă la obsesie de screen-time. Acum pare că au sens filmulețele urcate pe TikTok la 4 dimineața.

„Milenialii
 sunt blazați.”

Explicație astrologică: 
Pluto, fiind semnul morții și al renașterii din propria cenușă (care a fost sub zodia Scorpionului prea mult timp) ne face pe noi, milenialii, să fim unși cu toate alifiile și șă nu ne mai mire nimic.
Subiecte fierbinți, spiritualitate, cam asta e.

Citește și Horoscop erotic: compatibilități și zone erogene.

Text: Emmalea Russo

Foto: Unsplash

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.