Asculta Dancing Kizomba, noua colaborare dintre Alx Veliz si Xonia

By  | 

Cântăreața Xonia a ajuns la a doua sa colaborare internațională, de data aceasta cu canadianul Alx Veliz.

Xonia lansează un nou videoclip și bifează pentru începutul lui 2016 o nouă colaborare internațională cu Alx Veliz, un artist canadian ce a cucerit deja piața din SUA și care este susținut de celebra publicație Billboard.

Interviul #COSMOFlash cu Xonia

„Dancing Kizomba”, este produsă în Canada, în colaborare cu Medy Landia, și este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe două continente, cel European și cel American, și surprinde perfect atmosfera tipică de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din întreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.

Xonia este extrem de încântată de colaborare și declara: „Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare! Mi-a placut soundul și mi-a plăcut scenariul acestui clip! Provocarea a fost să învăț noul stil de dans, kizomba și sper să vă placă și vouă!”

Xonia, pe urmele extravagantei… blonde

Kizomba este o premieră în România şi un stil de dans originar din Angola anilor ’90, fiind inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic. Povestea spune că în scurt timp acest dans a devenit extrem de popular în toată lumea – din Rusia până în Canada şi din Uruguay până în Statele Unite ale Americii, datorită stilului sexy şi ferm, împrumutat din tangoul argentinian.

Alx Veliz produce muzică încă din adolescență, iar creațiile sale sunt inspirate de artiști internaționali precum Michael Jackson și este influențat de genuri muzicale precum salsa, raggae și hip-hop.

O iubim pe Xonia!

Xonia s-a lansat în industria muzicală românească cu super hit-ul „My Beautiful One”, cea mai difuzata piesă a anului 2010. Anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internațională cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul „I Want Cha”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *