Carti indraznete care merita atentia ta

Ce ai mai citit în ultima vreme? COSMO ţi-a făcut o selecţie inedită de titluri literare nou-nouţe şi absolut speciale. Iată ce carti indraznete care merita atentia ta.

Splendoare, Margaret Mazzantini

Scriitoarea născută la Dublin scrie despre o temă delicată din punct de vedere social, cultural şi moral – homosexualitatea. Totuşi, povestea ei este mai mult decât o istorie de viaţă şi, în final, ne arată că iubirea poate să ia orice formă, atât timp cât este deplină, sublimă, totală. Roman apărut la editura Polirom.

Tot ce trebuie sa stii despre corpul tau

Quiz-uri, statistici, ponturi de frumuseţe (de exemplu, cum să îţi alegi rama ochelarilor în funcţie de forma feţei), o incursiune acolo „jos“ – acest ghid pentru fete publicat de editura Corint Junior îţi dă răspunsuri la atâtea întrebări .. ! Motto-ul simpaticei cărţulii este : „Deşteaptă şi frumoasă din cap până în picioare.“ Ne place !

Carti indrazneteMistuiti, David Cronenberg

Wow ! Debutul literar al regizorului David Cronenberg te scoate din circuit. Un cuplu de fotojurnalişti cutreieră lumea în goana subiectului perfect şi ţin legătura prin arsenalul de gadget-uri din bagaj. Cartea e pe bune mistuitoare, te ţine în transă şi e scrisă excellent. Până îţi cumperi această carte de la editura Polirom, n-ar fi rău să revezi filmele canadianului, precum „Cosmopolis“ şi multi premiatul „Maps to the stars“.

Povestea unei iubiri, Jurnalul Ellei Filitti adnotat de Principele Carol

Iată jurnalul răvăşitor al Ellei Filitti, prima iubire a Principelui Carol, viitorul rege al României. Ella era prietena Elisabetei, sora lui Carol şi povesteşte în jurnalul său zbuciumul dragostei alături de iubitul său. Apărut la editura Corint, jurnalul e musai de citit şi apoi de… dăruit !

Vieti scandaloase. Curtezane, concubine si amante celebre, Ian Graham

Cartea publicată de editura Polirom reprezintă o incursiune în vieţile faimoase, dar şi rău-famate ale celor de renume curtezane ale Europei – de la Thais din Grecia antică, până la La Belle Otero, care a murit în 1965. De savurat pe îndelete şi de împrumutat prietenelor.

Saga reginelor, Jean Des Cars

Caterina de Medici, Elisabeta I a Angliei, Cristina a Suediei, Maria Tereza a Austriei, Ecaterina a-II-a a Rusiei, Maria Antoaneta a Franţei, Victoria a Marii Britnaii, Eugenia a Franţei, Sissi a Austro-Ungariei, Maria a României, Zita a Austro-Ungariei, Astrid a Belgiei şi Elisabeta a-II-a a Marii Britanii sunt cele 14 suverane ale căror vieţi jurnalistul francez le povesteşte în cartea sa (lansată la noi de editura Corint). Emoţionant!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.