Arta si divertisment

By  | 

Muzici bune, noutăţi culinare „pe sticlă“, adrenalină şi filme premiate. COSMO îţi arată tot ceea ce trebuie să ştii despre artă şi divertisment!

Foto: Cat Music.

Feli. Foto: Cat Music.

Creioane colorate cu Feli

Feli, cea sensibilă şi cu voce minunată lansează „Creioane colorate“, o piesă cu versuri scrise de ea şi despre care spune că este pentru suflete şi pentru toţi cei care au uitat să se bucure de copilul dinăuntrul lor. Ce romantic!

 

 

 

 

 

Discovery Channel

Foto: Discovery Channel

 Fara limite cu Idris Elba

Prinde pe canalul Discovery Channel, vineri, de la ora 21:00, noua serie „Idris Elba: Fără limite“, în care actorul face acrobaţii aeriene şi ia parte la raliuri şi la curse de dragstere. În plus, nu rata suplimentul COSMO MAN, unde vei putea citi un interviu captivant cu Idris Elba, despre curaj, competiţii auto şi tehnologii avansate.

Gastronomie franceză

Cei mai renumiţi chefi francezi vin în octombrie pe canalul TV5MONDE, pentru o serie de emisiuni dedicate gastronomiei franceze, fiecare chef având o poveste de spus. De la decizia unui chef de a integra în fiecare an în echipa sa un tânăr delincvent, aflat în perioada de probaţiune, până la discuţii despre cum să îţi asumi greutatea tradiţiei gastronomice franceze pentru a o reinventa sau concursuri care lansează viitorii chefi francezi de mâine. Emisiunile sunt subtitrate în limba română.

Emmanuelle Bercot la Bucuresti

Renumita actriţă, regizoare şi scenaristă franceză Emmanuelle Bercot vine pentru prima dată în România, în deschiderea Les Films de Cannes à Bucarest (23 – 29 octombrie), pentru a-şi prezenta filmul „La Tête haute“, acelaşi care a deschis festivalul de pe Coasta de Azur. Emmanuelle Bercot este a doua femeie-regizor din istorie care a inaugurat Festivalul de la Cannes, prima fiind Diane Kurys cu „A Man in Love“, în 1987.

Foto: Transilvania Film

Foto: Transilvania Film

Lumea e a mea la cinema

Debutul în lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tănase, „Lumea e a mea“/ „The World is Mine“ are premiera în cinematografele din România pe 23 octombrie. Filmul e o dramă despre generaţia 2000 şi spune povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă din Constanţa. Larisa vrea totul de la viaţă: bani, valoare, influenţă, popularitate şi respect. E îndrăgostită şi va face totul pentru a le obţine.

Te vei duce să vezi filmul?

Comments

comments