Aplicatii distractive pentru smartphone

 

Cele mai distractive şi inteligente aplicaţii de smartphone

QuizUp este un joc de tip trivia ce conţine peste 220.000 întrebări din sute de subiecte precum artă, geografie, literatură, sport, filme, muzică, istorie, jocuri, afaceri, ştiinţă, natură sau lifestyle. Fie că te conectezi cu contul de Facebook sau Twitter şi te joci cu prietenii tăi, fie joci cu oameni din toată lumea (cu care poţi chiar să vorbeşti pe chat!), cu siguranţă îţi va plăcea această aplicaţie.

Disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.2048 este un joc de tip puzzle ce constă în mutarea unor pătrăţele numerotale dintr-o grilă de 4×4. Când două pătrăţele cu număr identic se întâlnesc, devin una singură cu suma lor. Scopul jocului este să ajungi să ai un pătrăţel cu numărul 2048.

Disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Hundreds este un alt joc de tip puzzle cu un design simplu, însă cu un concept complex. Pe ecran îţi vor apărea cercuri ce se mişcă în interiorul cărora ai numere, iar scopul jocului este să ajungi la 100 de puncte. Deşi pare simplu, este nevoie să te mişti repede şi să fi foarte atent.

Disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Mahjong este un joc de tip solitaire originar din China ce conţine tăbliţe cu diferite simboluri chinezeşti aşezate unele peste celelalte în forma piramidală. Scopul jocului este să găseşti câte două tăbliţe cu acelaşi simbol pe care să le potriveşti până când rămâi fără niciuna.

Disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Plague Inc. este un joc de strategie foarte realist al cărui scop este să infectezi şi omori toată populaţia Pământului. În funcţie de cum controlezi virusul, adăugând anumite secvenţe ADN, acesta se răspândeşte şi ucide mai uşor sau mai repede.

Disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Tu ce aplicatii distractive ţi-ai instalat pe smartphone?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.