Apariţii cool… pe patru roţi

Toamna se numără inovaţiile pe patru roţi, iar brand-urile auto ştiu foarte bine cum să (ne) crească adrenalina şi cum să (ne) păstreze curiozitatea.

Hyundai eco!

La Salonul de Vehicule Comerciale IAA 2018 de la Hanovra – Germania, Hyundai şi-a anunţat intenţiile palpabile şi, în plus, a oferit detalii despre comercializarea camioanelor electrice fuel cell, bifând o premieră la nivel mondial. În colaborare cu H2 Energy, Hyundai va furniza 1.000 de camioane electrice fuel cell pe piaţa elveţiană de vehicule comerciale, în perioada 2019 – 2023. Prin lansarea la nivel mondial a primei flote de camioane electrice fuel, Hyundai consolidează poziţia de lider la nivel global în domeniul tehnologiei fuel cell.

BMW X7 off-road de lux

Cine a spus că experienţa off-road nu poate asigura senzaţii tari şi confort excelent al călătoriei, în acelaşi timp?! Producătorii BMW calcă în picioare un mit urban şi ne prezintă noul  BMW X7 care aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră; completând astfel trenul de rulare şi tehnologia şasiului evoluate ale X7, dar şi comportamentul agil pe şosea care defineşte în general marca BMW.

Raliu la putere electrică

Anul acesta, Trofeul Opel de la Braşov a provocat pasionaţii motosport prin prezentarea în premieră, în faţa presei de specialitate, a primului bolid electric construit în România, special pentru cursele de viteză. Este vorba despre un VW Golf GTi, la care grupul motopropulsor termic a fost înlocuit  cu o unitate electrică special setată pentru a face ravagii în cursele de Viteză în Coastă, SuperRally și de Circuit. Creată la ideea pilotului Sorin Ghisoi, de către echipa tehnică a Cox e-Motorsport – coordonată de inginerul francez Marc Areny, prima mașină electrică de curse din România este susținută de Kaufland România şi va da startul unei noi Grupe de Electrice în CNVCD 2019.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de toamnă a Cosmopolitan Man.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.