Anthony Hopkins va fi Alfred Hitchcock, intr-un film despre viata celebrului regizor

By  | 

Filmul va fi regizat de Sasha Gervasi si va relata experientele traite de Alfred Hitchcok in timpul filmarilor pentru thrillerul „Psycho„, la sfarsitul anilor ’50. Cand a fost lansat, „Psycho” a devenit aproape instantaneu un clasic al genului si multi pasionati de cinematografie il considera drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic.

Rolul din noua productie Alfred Hitchcock & the Making of Psycho ii ofera lui Anthony Hopkins posibilitatea de a intruchipa din nou pe marele ecran o personalitate care a existat in realitate, dupa ce i-a interpretat deja pe fostul presedinte american Richard Nixon, artistul Pablo Picasso, motociclistul Burt Munro, fostul premier britanic David Lloyd George, scriitorul britanic Charles Dickens, scriitorul rus Lev Tolstoi si Ernest Hemingway (in filmul „Hemingway & Fuentes”, care va fi lansat in cinematografe in 2012).

Actrita britanica Helen Mirren se afla in negocieri avansate pentru a interpreta rolul sotiei lui Hitchcock, Alma Reville, informeaza site-ul CinemaBlend.com.

„Alfred Hitchcock & The Making of Psycho” nu este singurul film despre Hitchcock aflat in etapa de preproductie. Actrita Sienna Miller a fost deja distribuita in rolul lui Tippi Hedren, intr-un film deocamdata fara titlu, care va relata relatia infiripata intre actrita si cineast in timpul filmarilor pentru pelicula „Pasarile/ The Birds” (1963), un alt clasic al genului horror.

In ciuda faptului ca a fost nominalizat de sase ori la premiile Oscar, inclusiv pentru filmele „Psycho”, „Pasarile” si „In spatele ferestrei/ Rear Window„, Alfred Hitchcock nu a reusit niciodata sa plece acasa cu statueta Academiei de Film Americane.

  • Anthony Hopkins, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din Tacerea mieilor (1991), a putut fi vazut recent pe marile ecrane in filmul lui Woody Allen, „Vei intalni strainul din visele tale/ You Will Meet A Tall Dark Stranger„, alaturi de Naomi Watts si de Josh Brolin.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *