Aniversare fără clișee. Idei inedite pentru ziua voastră

Bomboane în formă de inimioare, lumănări parfumate și rezervări la restaurante pretențioase? Ce-ar fi să vă petreceți cea mai frumoasă zi un pic altfel? Pentru că aniversarea iubirii voastre nu e doar o altă sărbătoare din calendar. Este un bun prilej de a reînvia lucrurile care vă unesc, de a reaprinde flacăra iubirii, de a începe un obicei nou care să vă consolideze relația. E un prilej de a face ceva nou sau îndrăzneț.

Și nu trebuie să vă dea peste cap bugetul. O aniversare frumoasă poate să coste cât două iaurturi și un șirag de covrigi, dacă sunt savurate în vârf de munte. Sau puteți apela la un card de credit, pentru acele experiențe unice care merită toți banii.

O ieșire spontană

E dimineața aniversării voastre. Vă urcați în mașină și dați cu banul. Nord sau sud? Est sau vest? Porniți în direcția aleasă și vă opriți la primul hotel cu priveliște care vă taie respirația. Este cel mai frumos scenariu de vacanță cu adevărat romantică. Fără pregătiri și telefoane date, fără hărți și trasee complicate, doar voi doi, în voia sorții.

Creați ceva împreună

Un copil? Da, ar fi o zi potrivită. Dar dacă nu e încă momentul, există și alte creații, ceva mai palpabile, care vă pot aduce mai aproape în această zi specială. De exemplu, în loc să luați cina la restaurant, încorsetați în „hainele bune”, puteți să vă îmbrăcați în șorțuri și să petreceți ziua în bucătărie, pregătind împreună rețetele preferate. În astfel de cazuri, doar două reguli există: murdăria este bună și perfecțiunea e supraestimată.

Spread the love

Dacă aveți atât de multă iubire de împărțit, poate n-ar fi rău s-o împărțiți și cu alții. Căutați un ONG sau o cauză care are nevoie de ajutoare și petreceți ziua în folosul altora. Cu o zi nu se face primăvară, e adevărat. Dar poate fi startul unui obicei care va face lumea puțin mai bună, iar relația voastră cu siguranță mai puternică.

Limita e cerul

Asta e varianta pentru cifrele rotunde. Dacă ați împlinit 5, 10, 15 ani, trebuie să fie o zi de ținut minte pentru totdeauna. Și ce poate fi mai memorabil decât o plimbare cu balonul cu aer cald? Gândește-te: voi doi, o sticlă de vin și neapărat un aparat foto, la peste 2.000 de metri înălțime. Veți povesti și copiilor despre acel moment când v-ați dus relația la un nou nivel. În toate sensurile. Este o opțiune ceva mai costisitoare, dar pentru asta există cardurile de credit, nu?

Fie că aveți un buget mare sau mai mic, fie că aveți un weekend sau două ore la dispoziție, există mereu o cale romantică, dar și creativă, de a sărbători cea mai frumoasă zi din viața voastră: ziua în care v-ați îndrăgostit. Iar cu un mic ajutor de la un card precum CardAvantaj, vor fi la fel de frumoase și zilele care urmează.

 

Sursa: Digital Metrics

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.