Andreea Diaconu, imaginea parfumului EDP Signorina Salvatore Ferragamo

Frumoasa româncă a fost fotografiată pentru această campanie de Mario Sorrenti, ale cărui pictoriale le putem admira în reviste ca Vogue şi Harper’s Bazaar. Sorentti a realizat şi ediţia 2012 a renumitului calendar Pirelli, în care au apărut modele ca Milla Jovovich, Kate Moss şi Isabeli Fontana.

Andreea Diaconu a devenit faţa unor branduri importante precum Belstaff (alături de David Beckham), H&M, Ralph Laurent, J. Crew, Dolce & Gabanna, Hugo Boss, Balmain şi altele. Tânăra de 22 de ani este şi a doua româncă, după Diana Moldovan, care a pozat pentru Victoria’s Secret. 

Parfumul SIGNORINA reprezintă o celebrare a fetelor chic, caracterizate de aromele sofisticate, îndrăzneţe şi proaspete. Notele luminoase acidulate de coacăze, aromate de piperul roz, completează cu caracterul lor voios şi îndrăzneţ naturaleţea notelor de verdeaţă. O bogăţie de petale pline de rouă, de la proaspăta şi graţioasa iasomie, de la bujorul roz şi de la floarea de trandafir  cu feminitatea ei senzuală. Dulceaţa delicată şi neaşteptată a desertului specific italian panna cotta alături de aroma subtilă de mosc şi de notele lemnoase incitante de patchouli, conferă o eleganţă proaspătă, italiană şi creează o dependenţă uimitoare.

Aşteptăm în continuare să auzim veşti la fel de bune despre Andreea Diaconu, un model de urmat şi de urmărit!

Signorina 50ml EDP – 320 lei

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.