American Pie: Reunion (VIDEO)

By  | 

Personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intalnirea de zece ani.

Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

In vara lui ’99, patru baieti din micul orasel din Michigan isi incep aventura vietii lor in incercarea de a-si pierde virginitatea.

Anii au trecut, iar Jim si Michelle s-au casatorit, in timp de Kevin si Vicky si-au spus "la revedere". Drumurile lui Oz si ale lui Heather s-au despartit, iar Finch inca mai suspina dupa mama lui Stifler.

Acum, acesti prieteni de-o viata se intorc in orasul natal ca adulti care cauta sa regaseasca inspiratia de a trai nebuneste de la adolescentii hormonali care au fost si care au creat o legenda a filmelor de comedie.

  • Regie: Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg.
  • Distributie: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Sean William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge.
  • Comedia Placinta Americana: Din nou pe felie / American Pie: Reunion poate fi vizionata incepand de vineri, 6 aprilie 2012, la cinematograful Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *