Idei de cadouri pentru 8 martie

Pe 8 martie sărbătorim Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor lor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor. În România, Ziua Femeii coincide şi cu Ziua Mamei, ambele sărbătorile pe data de 8 martie. În alte ţări ale lumii, Ziua Mamei se sărbătoreşte pe11 mai (Statele Unite ale Americii) 30 mai (Marea Britanie), 25 mai (Franţa) sau 30 noiembrie (Rusia).

Pentru că ne place să profităm de orice ocazie să le sărbătorim pe femeile speciale din viaţa noastră -mama, bunica, mătuşa, sora, prietena sau oricine ar fi aceasta – vă propunem şi câteva sugestii de cadouri deosebite, aşa, ca ele. 

Sugestii de cadouri pentru 8 martie

Parfumul este un cadou apreciat de toate femeile, orice statut ar avea. Dacă îţi permite bugetul, fă-i cadou femeii dragi din viaţa ta un parfum deosebit. Îţi recomandăm o aromă de primăvară care inspiră eleganţă şi jovialitate, parfumul See by Chloe EDT, 30 ml, cu 215 lei.

Florile sunt o alegere clasică şi sigură, mai ales de 8 martie. Alege întotdeauna să faci cadou o plantă vie (alege o plantă Feng Shui) pe care femeia specială din viaţa ta o va avea amintire timp îndelungat. Şi aranjamentele florale sunt o alegere bună datorită măiestriei floriştilor, care îmbină în mod inedit plantele şi tot felul de decoraţiuni simpatice. Şi dacă simţi că nu este de ajuns, alătură şi o cutie de bomboane de ciocolată pe care ea le preferă.

Fiindcă 8 martie este o sărbătoare de primăvară îţi sugerăm un cadou practic dar chic pentru orice femeie: un şal din caşmir sau o eşarfă din mătase; în acest fel cadoul tău va fi etalat o perioadă bună de timp cu mândrie. Poţi să adaugi şi o broşă cu un şnur alb-roşu ca să fie cadoul complet!

Pentru că ţi-e dragă şi pentru că vrei să-i oferi răsfăţul suprem… dar nu ştii exact ce ar prefera, îţi venim în ajutor cu o sugestie. Oferă-i posibilitatea de a-şi alege locaţia şi experienţa dorită cu ajutorul voucherelor Originalo (le găseşti pe originalo.ro), cu preţuri între 135 (Spa de Relaxare) şi 356,51 lei (Luxury Spa). Valoarea cadoului tău va rămâne secretă iar ea se va bucura de un tratament absolut relaxant!

Bijuteriile sunt prietenele noastre dragi: înveselesc orice ţinută şi ne amintesc de momentele speciale din viaţa noastră. Profită de ziua de 8 martie pentru a-i face cadou femeii speciale din viaţa ta, o bijuterie Pandora, brand cu tradiţie şi bijuterii preţioase atent lucrate. În plus, până pe 9 martie poţi beneficia de promoţia 2+1 gratuit (achiţi două produse iar pe cel de-al treile, cel cu preţul mai mic, îl primeşti gratuit)!

Pentru că vorbim mereu despre importanţa ingredientelor naturale, de 8 martie îţi sugerăm să faci un cadou atent ales: cosmeticele Kiotis, care conţin uleiuri esenţiale 100% naturale. Că este vorba despre o cremă de faţă anti-aging, un parfum sau un ulei de corp, vorbim despre siguranţa unor ingrediente alese dar şi despre o experienţă senzorială excepţională. Produsele se pot comanda de pe site, aici.

Chiar dacă eşti o persoană îndemânatică sau nu, un cadou realizat de tine este o alegere ideală cu orice ocazie. Poţi să realizezi chiar tu buchetul de flori origami pe care îl oferi sau măcar o felicitare pe care să aşterni câteva gânduri sincere. 

Vă dorim tuturor un 8 martie pe placul vostru, alături de femeile dragi vouă… iar printre ele trebuie să te numeri şi tu, Cosmo Girl! Să te iubeşti şi să te apreciezi la adevărata ta valoare, acesta este cel mai de preţ cadou pe care orice femeie şi-l poate face.

Tu ce alte sugestii de cadouri pentru 8 martie mai ai? Sau ce ţi-ar plăcea să primeşti?

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.