Cadouri de Valentine’s Day pentru ea: parfumuri seducatoare

Nu am auzit încă de femeia care să fie nemulţumită să primească în dar de la jumătatea sa un parfum, la fel cum nu am auzit de bărbatul care să fie încântat să meargă la ”vânătoare” de cadouri. Ca să vă facem sărbătoarea iubirii mai frumoasă vă venim în ajutor cu o mică selecţie de parfumuri, garantată să seducă şi cele mai pretenţioase simţuri olfactive.

Propuneri de cadouri parfumate

Elie Saab – Le parfum L’eau Couture este o continuare olfactivă a colectiei Ready-to-Wear Primavara-Vara 2014 a designerului, în care materialele eterice, la fel de uşoare asemeni petalelor, fuzionează magic între femeie şi natură. Notele de top inedite (migdale verzi) fuzionează perfect cu cele de mijloc, delicate, de flori de portocal, pentru a dezvălui la final note discrete de vanilie.

Issey Miyake – L’Eau d’Issey în 3 arome preţioase ne transformă primăvara într-un spectacol olfactiv de prospeţime. Aroma dedicată femeilor, L’Eau d’Issey Lotus, ne cucereşte cu delicateţea şi gingăşia florii acvatice, care se îmbină într-un mod rafinat cu zambila şi cu iasomia de Sambac pentru a se pierde în note de mosc alb şi lemn preţios.

Issey Miyake – Pleats Please L’Eau. Prospeţimea jucăuşă a trandafirului sălbatic din notele de vârf este potenţată de aroma bobocilor de trandafiri cu aluzii de boabe de piper roz şi atingere de neroli din notele de mijloc. Moscul alb, cedrul alb şi patchouli-ul structurează notele de bază într-un mod mângâietor.

Jimmy Choo – Flah (apă de parfum) este potrivit unei femei îndrăzneţe şi neconvenţinale, plină de umor. Amestecul sexy de piper roz şi căpşună în combinaţie cu aroma de flori albe şi tuberoze sunt finalizate de note lemnoase, totul într-un ambalaj luxos şi strălucitor.

Salvatore Ferragamo – Signorina  este parfumul femeilor sofisticate şi îndrăzneţe. Aroma sa încântătoare va încânta simţurile cu note de vârf de piper roz şi strugurei roşii, note de mijloc florale şi seducătoare: trandafir, iasomie şi bujor iar notele de bază: panacotta, mosc şi patchouli vor face orice apariţie absolut memorabilă!

Sperăm că vei profita de sugestiile noastre de cadouri pentru jumătatea ta. Iar dacă nu are un parfum preferat, încearcă să o surprinzi cu unul dintre cele sugerate de noi, vei avea succes garantat!

Ce părere ai despre sugestiile noastre de cadouri pentru el de Valentine’s Day? Ţi se par potrivite sau ai mai adăuga şi altceva pe listă?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.