Cadouri de Paște pentru familia iubitului

Dacă prietenelor tale le faci cele mai grozave cadouri – lenjerie intimă obraznică şi cosmetice to die for – sunt toate şansele ca ideile tale îndrăzneţe să te ajute să o dai în bară atunci când vine vorba de părinţii iubitului. Şi pentru că Paştele se apropie cu paşi repezi, ne-am gândit să îţi venim în ajutor cu nişte sugestii cuminţi de cadouri!

Pachete speciale… ceva mai speciale

De obicei, când cineva nu ştie ce cadou să cumpere sau vrea să meargă la sigur, cumpără un pachet de Paşte ce conţine cozonac, pască, vin, iepuraşi de ciocolată etc. Aceasta este o idee bună, bineinţeles, dar de ce să nu adaugi ceva special? În această perioadă, multe edituri îţi stau la dispoziţie cu pachete de cadouri ce conţin atât vin, ciocolată, pachete de ceai, panetone etc, dar şi o carte.

Dacă nu îi cunoşti destul de bine familia discută cu iubitul tău pentru a afla ce cărţi preferă părinţii sau fraţii lui şi dacă le deţin deja.

Ornamente pentru masa de Paşte

Obiectele decorative sunt o idee foarte potrivită pentru familia iubitului, pentru că nu sunt nici prea comune, dar nici foarte personale, însă le vor aminti de tine de fiecare dată când le vor pune pe masă. Caută să vii cu ceva cât mai original, eventual făcut de tine, dacă ai talent.

Haine, bijuterii sau accesorii vestimentare

Tradiţia spune că de Paşte trebuie să te înnoieşti, astfel încât o altă idee bună de cadou sunt hainele sau accesorii precum eşarfe, pălării, curele sau cravate. Ai grijă ce alegi! Din nou, discută cu iubitul tău despre asta, dacă ai dubii, sau încearcă să tragi de limbă subtil persoana căreia vrei să îi faci cadoul pentru a afla mai multe despre ce îi place şi ce îşi doreşte.

Dacă relaţia voastră este una serioasă şi ştii că aceasta este doar prima masă de Paşte împreună cu familia iubitului poţi să începi o nouă tradiţie alături de ei. Dăruieşte-i mamei lui o brăţară Pandora şi alege împreună cu fiul ei şi iubitul tău un talisman care o va impresiona cu siguranţă (vă recomand talismanul familie sau poate un înger protector).

O floare în ghiveci pentru mama

Cărei femei nu îi plac florile? Totuşi, bucuria de a primi un buchet frumos ofileşte odată cu acesta. Aşa că de ce să nu îii cumperi drept cadou o floare în ghiveci? Dacă ştii că mamei lui îi plac florile, cu siguranţă se va bucura să primească una care va trăi mult mai mult decât un simplu buchet. Alege o plantă decorativă pe care nu o deţine deja – asta poţi să ştii doar dacă îi cunoşti deja colecţia!

Obiecte elegante pentru fumători

În cazul în care tatăl său este fumător, nu vei da greş cu o brichetă elegantă (evită să o inscripţionezi dacă nu sunteţi foarte apropiaţi), o scrumieră deosebită, o pipă sau un trabuc. În mod sigur îi vor face plăcere! Cu toate astea, nu încurajăm viciile de acest gen, aşa că ai putea să îi faci cadou o carte despre cum să se lase de acest ”sport” dăunător! Ultima variantă este valabilă doar dacă tu şi familia iubitului sunteţi în relaţii bune.

Cadouri pentru cei mici

Pe nepoţi îi faci fericiţi cu câte un iepure sau ou de ciocolată dar cum în această perioadă se fac execese alimentare prea mari fă-le cadou un joc de societate (dacă sunt fraţi) sau reviste de benzi desenate. Sunt distractive şi le stimulează imaginaţia.

Este foarte important este să nu priveşti cadoul ca pe o obligaţie, ci să încerci să îl faci din suflet, astfel nu ai cum să dai greş! Baftă la cumpărături!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.