A apărut ediția de martie Harper’s BAZAAR: Special Fashion

By  | 

Primăvara este deja aici, cu noul Harper’s BAZAAR!  

Descoperiți în ediția de martie tendințele esențiale din acest sezon. BAZAAR a ales patru dintre cei mai talentați fotografi români ai momentului pentru a ilustra într-un pictorial-fluviu colecțiile cele mai hot.

În plus, ca la fiecare început de sezon, stiliștii revistei fac o radiografie precisă a pieselor în care merită să investiți pentru a vă updata garderoba.

Bazaar

În exclusivitate pentru BAZAAR, Giorgio Armani dezvăluie cum arată o zi perfectă în Paris, Pierpaolo Piccioli vă invită în culisele primei colecții pe care o semnează singur pentru Valentino, iar Alexandra Micu, un model cu o ascensiune spectaculoasă în ultimul an, pe podiumuri ca Louis Vuitton, Prada și Fendi, povestește cum se desfășoară pentru ea Săptămânile Modei.

Odată cu această ediție, BAZAAR introduce Harper – un ghid de modă și frumusețe pentru cititoarele young & stylish. Nu ratați în această secțiune specială interviurile cu 9 tinere a căror prezență este revigorantă nu doar prin frumusețe, ci și prin talent și ambiție. 

Ediția Harper’s BAZAAR martie 2017, acum la toate centrele de presă!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *