ALINA EREMIA ŞI VUNK:” ÎMBRĂCAŢI SAU GOI”

Colaborare unică în muzica românească! După imnul „Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia și trupa VUNK s-au reîntâlnit pentru a lansa piesa “Îmbrăcaţi sau goi”! Compusă de VUNK, melodia va fi, în mod cert, hit-ul verii. Realizat într-o atmosferă retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumusețea anilor ’50. Protagoniștii, Alina Eremia și băieții de la VUNK, au filmat într-o zi caniculară de vară, la peste 35 de grade, timp de 14 ore.

 Clipul, regizat de Dan Petcan, este plin de culoare și spune o frumoasă poveste de amor. Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor 50. “Eu zic că „Îmbrăcaţi sau goi” este melodia aceea cu care să-ţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să-ţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.”  Cât despre colaborarea cu VUNK, artista mărturiseşte că:”Am ştiut că va ieşi un hit când m-am îndreptat către Cornel pentru un featuring. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.” 

Cornel ILIE, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume în gând: “Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie „ne întoarcem într-o marţi!”

“Îmbrăcaţi sau goi” este a doua colaborare a Alinei Eremia, artist Media Pro & Universal Music Romania, cu trupa VUNK, artişti Roton. Single-ul este deja pe cel mai nou album Vunk, “Extrovertit”, lansat pe 25 mai, și se va afla si pe albumul solo pe care Alina Eremia îl va lansa în această toamna. Cosmin Florea s-a ocupat de partea de styling, Diana Ionescu partea de make-up și George Cozma pe cea de hairstyling.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din carieră solo, “With or without you”, urmat de piesa “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele “Cum se face” şi “Când luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numără “Dulce amar”, în colaborare cu DJ Sava şi What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal”. Anul acesta, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu super-hit-ul “Poarta-ma”.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiş exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii şi cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptămâni: “Pleacă”, “Aşa şi”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, se lansează cel de-al 8 album al trupei, “Extrovertit”, în cadrul celui mai grandios show indoor, “Secretul tău”.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.