Alexandra Ungureanu şi Crush, un trio fantastic!

Poveştile de succes nu au reţete, dar au trei ingrediente sigure: oameni de calitate, încredere şi ambiţia de a reuşi într-o echipă.

Când Alexandra Ungureanu a fost contactată telefonic, în 2004, de Radu de la Crush, nici nu visa ce istorie de succes aveau să creeze împreună. Radu i-a povestit pe scurt despre proiectul Crush şi, în final, i-a propus o colaborare. Radu şi Sorin, băieţii de la Crush aveau deja o piesă pregătită şi o gândiseră pentru Alexandra – trebuia însă să îi placă şi ei.

„Ne-am inteles bine de la primul play“

În urmă cu mai bine de zece ani, cei trei s-au cunoscut pentru prima oară şi Alexandra a ascultat piesa băieţilor. „Nu mă aşteptam să îmi placă atât de mult piesa lor“, recunoaşte artista, care de atunci face o echipă excelentă alături de Crush. „Ne-am înţeles bine de la primul play“, adaugă ea. Îşi aminteşte că le-a cerut răgaz băieţilor măcar o zi să repete texul şi linia piesei, însă din acea clipă proiectul Crush plus Alexandra Ungureanu lua startul oficial.
Ca în orice relaţie profesională, dar şi de prietenie, momentele grele sunt inevitabile. Totuşi, pentru că au o legătură sudată, cei trei artişti au ştiut mereu cum să depăşească încercările care le-au ieşit în cale. „În unsprezece ani de prietenie s-au petrecut multe, am înfruntat multe obstacole în calea viselor noastre“, spune cu sinceritate Radu. Însă tocmai acest lucru i-a învăţat mereu lecţii noi de viaţă. Şi pentru că petreceau foarte mult timp împreună, au învăţat să fie alături unii de alţii nu doar atunci când profesional întâmpinau un hop, ci şi când aveau de înfruntat o situaţie neplăcută în plan personal. „Au existat momente grele şi pe plan profesional, şi personal, care automat afectează activitatea proiectului, pentru că muzica este pentru noi un stil de viaţă, subliniază Alexandra.
Tinerii au pierdut persoane dragi de lângă ei şi au fost clipe când nu se aveau decât unii pe alţii, iar sprijinul colegilor de proiect a contat enorm în acele momente. În plus, mai exista un element decisiv în viaţa celor trei colegi, cu ajutorul căruia vieţile lor se împleteau atât de frumos… „Muzica ne-a dat aripi pentru a încerca să umplem golurile rămase“, admit cei trei.

„Muzica ne-a dat aripi“

Cu toate că ai fi tentat să crezi că cele mai aprigi provocări vin întotdeauna din exterior, află că proiectul Crush şi Alexandra Ungureanu au avut de luptat cu piedici venite chiar din sânul puternicei lor echipe. Acele momente au fost adevărate pietre de hotar în traiectul profesional al celor trei. „Cel mai greu pentru trupă a fost când noi înşine ne-am pus piedici, îndoindu-ne de calea pe care o urmam“, povestesc ei deschis. „Din fericire, am reuşit să depăşim acele momente şi să regăsim de fiecare dată entuziasmul şi bucuria de a răspândi emoţie, ca la început“. Asta da reţetă pentru visuri împlinite, nu-i aşa?

„Plâng nopţile“, „I Need You More“, „Cuvinte“, „Hello“, „Dragostea e tralalala“ şi recentul „C’est la vie“ sunt doar câteva dintre hit-urile pe care cei trei le-au creat cu sufletul şi din inimă pentru fanii lor de peste tot şi care s-au bucurat mereu de aprecieri şi de difuzări în heavy rotation. „Piesele scrise împreună ne-au adus multe satisfacţii prin oamenii care ne-au ascultat de-a lungul timpului“, accentuează cei trei.

„Am unit oameni cu muzica noastră, am schimbat destine şi am inspirat la voie bună. Am transmis ce am simţit şi, deschizându-ne sufletele prin intermediul muzicii, ne-am găsit prieteni pe viaţă, iar karma a fost blândă cu noi până acum. Suntem recunoscători pentru tot ceea ce ni se întâmplă!“, spun artiştii.

„Succesul se construieste, nu poate fi copiat“

Ca adevăraţi artişti, Alexandra, Radu şi Sorin îşi pun sufletele la bătaie atunci când compun în studio. Concret, se inspiră din propriile lor experienţe de viaţă, pe care le transpun în muzică şi pe versuri şi cărora le caută împreună un deznodământ. „Uneori, uităm să mai plecăm acasă atunci o idee bună ne dă aripi!“, mărturisesc ei. Aşa spun că s-a întâmplat şi cu single-ul „C’est la vie“. „Ne-am pus pe povestit experienţele de viaţă şi am început să căutăm împreună elemente care să ne contureze tabloul. Conversând între noi descoperim direcţia pe care le-o dăm pieselor“, dezvăluie Alexandra.
Crush şi Alexandra Ungureanu fac o echipă de milioane de… zâmbete, aplauze şi admiraţie. Muncesc enorm, dar au satisfacţii pe măsură, datorită feedback-ului publicului – din ce în ce mai numeros cu fiecare an de la lansarea lor, în urmă cu 11 ani.

Wow! Succesul se construieşte, nu poate fi copiat sau preluat, asta e clar. „Suntem un trio fantastic, am ajuns să ne implicăm 100%“, încheie artiştii. „Ce poate încă nu ştiu ascultătorii noştri e faptul că în ultimii ani ne-am pregătit single-urile până la ultimul detaliu, începând de la producţia audio şi până la videoclipuri. Vrem să fim autentici până la capăt!“

Ascultă acum cel mai recent single Crush şi Alexandra Ungureanu, „C’est la vie“:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.