Alexandra Ungureanu, felicitată de Lara Fabian!

By  | 

IMG-20151228-WA0006Lara Fabian, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, cu peste 32 de milioane de înregistrări vândute în toată lumea a felicitat-o public pe Alexandra Ungureanu, pentru versiunea piesei ei „Quand je ne chante pas“, interpretatată impecabil de artista româncă!

În urmă cu câteva luni, în cadrul seriei de evenimente muzicale FRENCHMANIA, iniţiate şi găzduite de Institutul Francez din România, în parteneriat cu TV5MONDE, Alexandra Ungureanu şi band-ei au interpretat live un cover al cântăreţei belgiene Lara Fabian, „Quand je ne chante pas“, care face parte de pe ultimul album al ei, „Un Soir Autour Du Monde“.
Interpretarea specială, timbrul inconfundabil al Alexandrei, nota profesionistă pe care artista şi band-ul ei au conferit-o piesei Larei au determinat-o pe artista belgiană să o felicite pe reţeaua de socializare Facebook. „Belle reprise de <Quand je ne chante pas>!“
al.ungureanu„Ce interpretare minunantă!“, a exclamat Lara cu admiraţie pe profilul de Facebook al Alexandrei.
„Când am ales această piesă pentru playlist-ul primei ediţii ‪#‎Frenchmania, nici nu mi-a trecut prin cap că cea care cântă <Quand je ne chante pas> în original va asculta varianta mea sau, mai mult, îmi va trimite acest mesaj! Cea mai tare surpriză în acest început de an“, a declarat Alexandra copleşită de emoţie. De asemenea, fanii artistei din România nu au întârziat cu mesajele de felicitare şi i-au urat acesteia succes în carieră!
Ascultă aici cover-ul Alexandrei Ungureanu după piesa „Quand je ne chante pas“ a Larei Fabian:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *