Alejandro Gonzalez Inarritu – Speaker la Cannes Lions 2016

By  | 

Cannes Lions, Festivalul Internațional de Creativitate, aduce în fiecare an personalități de seamă care țin seminarii publicului doritor de informații proaspete despre ceea ce înseamnă să activezi într-un domeniu creativ, fie că e vorba de jurnalism, publicitate, cinematografie sau artă. 

Anul acesta, cei de la Ogilvy & Mather, care organizează anual în cadrul Cannes Lions seminarul Ogilvy & Inspire, au anunțat că îl au ca invitat pe nimeni altul decât Alejandro González Iñárritu, regizorul premiat cu 4 premii Oscar pentru The Revenant și Birdman. Seminarul va avea loc pe 23 iunie în Grand Palais de Festival, Cannes, și va avea drept subiect dedesubturile procesului de inspirație și rolul creativilor vizionari în cinematografie.

Alejandro González Iñárritu este unul dintre cei mai bine-priviți regizori din lume, recunoscut pentru poveștile sale profund dramatice, empatice și cutremurătoare despre condiția umană. Are o abordare unică atunci când vine vorba de cum ar trebui să arate cinematografia și recomandă colaborarea strânsă între artă și compasiune. Filmele sale sunt extraordinare din punct de vedere vizual, emoționante și complexe – de cele mai multe ori depășind bariere, culturi și tipologii.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *