Alege să dăruiești mărțisoare diferite

1 martie bate la ușă, iar noi suntem în misiunea de a căuta și a găsi mărțișoarele perfecte pentru cei dragi. Ca în fiecare an, tradiția cu micile podoabe însoțite de șnururi în culorile alb și roșu continuă, însă acest lucru nu trebuie să ne oprească în niciun fel din a fi creativi, mai ales atunci când vine vorba de persoanele apropiate nouă. Familia și prietenii cu siguranță vor aprecia efortul și inspirația, însă pentru a ieși din banalitate avem la rândul nostru nevoie de o doză sănătoasă de inspirație. Iată în continuare câteva idei de mărțișoare mai neconvenționale:

Cărțile sunt mereu binevenite
Cititul este un lucru pe care de multe ori îl lăsăm pe plan secundar deoarece considerăm că avem alte priorități, însă nu trebuie să uităm ca devenim persoane mai bune cu fiecare carte citită. Într-o seară răcoroasă de început de primăvară, împreună cu un ceai cald, o carte este o idee excelentă de relaxare. Dacă vreți să-i ajutați pe cei dragi să-și îmbogățească biblioteca, pe www.libris.ro puteți găsi o selecție foarte variată de cărți.Articole trendy de lenjerie
Toate femeile sunt pasionate de shopping și de lumea fashion în general, iar articolele de lenjerie nu fac excepție. Orice femeie are o mini colecție de lenjerie intimă, pe care este dornică să o mărească constant. De 1 martie, vă puteți ajuta partenera, sora și chiar și mama în acest sens, alegând să dăruiți piese de lenjerie care să li se potrivească. Pe www.sevensins.ro găsiți multe idei interesante și articole pentru toate preferințele.


O lecție profi de dans
Celor mai mulți dintre noi ne place să dansăm, dar câți dintre noi ne-am gândit vreodată să facem un obicei din asta? Practicarea dansului într-un cadru organizat are numeroase avantaje, iar faptul că putem face asta alături de persoana iubită sau de prieteni este un mare plus. La școala de dans Arthur Murray din București, prima lecție este gratis, pentru a vă convinge singuri sau singure cât de faină e atmosfera acolo.


Produsele bio sunt la mare căutare
În ultimii ani, am început să ne orientăm din ce în ce mai mult spre produsele eco și bio și să ne informăm în legătură cu numeroasele lor beneficii. Interesul femeilor în această zonă este mai ridicat decât al bărbaților, de aceea ar fi o idee bună să le dăruim cadouri naturiste femeilor din viețile noastre, mai ales cosmetice.

Flori din ciocolată
Un buchet de flori și o cutie de bomboane pot fi soluția în multe situații, iar una dintre aceste situații este și data de 1 martie. Chocolissimo ne propune să înlocuim modurile tradiționale în care dăruim ciocolata cu modalități inedite, cum ar fi ciocolata personalizată. Pentru că florile se numără printre vestitorii primăverii, putem alege unul dintre modelele de cutii de ciocolată în formă de flori.

Citeşte şi: Cadouri personalizate de 1 Martie si Ziua Femeii: Brosa Moon

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.