Află ce fel de soţ va fi în funcţie de inelul de logodnă pe care ţi-l dăruieşte

Sunteţi de ceva vreme împreună şi te aştepţi din moment în moment să pună marea întrebare? Inelul pe care ţi-l va dărui poate spune multe despre sentimentele sale şi despre cum vede el relaţia dintre voi. Există un mesaj în spatele acesetei alegeri, iar ea transmite foarte multe despre partenerul tău.

Multe femei au fost neplăcut surprinse de alegerea pe care a făcut-o viitorul soţ, iar inelul a rămas nepurtat în caseta de bijuterii. O altă problema este şi cea legată de mărime. Nimic nu poate fi mai deranjant decât să primeşti inelul şi să nu-l poţi etala din cauza faptului că îţi este larg sau prea mic. Dacă vrei să te asiguri că face alegerea potrivită pentru ţine, aruncă un ochi pe acest site şi sugerează-i câteva modele. Cu siguranţă şi el va fi încântat să primească puţin ajutor din partea ta.

În societatea modernă, de multe ori inelul de logodnă este ales chiar în cuplu, fapt care este şi mai benefic pentru relaţie. Ţie îţi va plăcea cu adevărat şi-l vei purta cu mândrie, în timp ce el va fi încântat că ai spus „da” şi va vedea toată lumea că vei deveni partenera lui pe viaţă.

Iată ce spune alegerea inelului de logodnă despre viitorul tău soţ:

Un inel foarte scump şi cu o piatră de mari dimensiuni nu garantează iubire veşnică

Trebuie să recunoaştem că pe noi, femeile, ne-ar impresiona un inel scump, deosebit şi cu o piatră strălucitoare. Totuşi, studiile arată că bărbaţii care au plătit mai mult pe inele de logodnă nu s-au dovedit a fi şi cei mai buni soţi.

Un studiu efectuat la Universitate Emory din Statele Unite ale Americii arată că în cazul cuplurilor în care inelul de logodnă a costat între 2.000 şi 4.000 de dolari, numărul divorţurilor este mai mare cu 1,3 ori decât în cazul cuplurilor care au cheltuit între 5 şi 1.000 de dolari.  

Când primim un inel despre care ştim că a costat mult peste suma pe care o câştigă partenerul nostru nu putem să nu fim impresionate, însă adevăratul lucru care ar trebui să ne impresioneze este felul în care se comportă în fiecare zi şi nu mărimea pietrei inelului.

Un familist convins dăruieşte inelul purtat de mama sa

Dacă ţi-a dăruit inelul cu care a fost cerută în căsătorie mama sa, ai de-a face cu un familist convins, pentru care nu există legătură mai puternică decât cea dintre un soţ şi o soţie. Cu siguranţă nu-şi va încălca jurămintele de căsnicie nici în cele mai ispititoare situaţii.

Chiar dacă nu are un model pe care să-l apreciezi prea mult sau este un inel demodat, încearcă să maschezi aceste sentimente de ochii lui. Îl va răni enorm să observe că nu-ţi face plăcere să porţi inelul mamei sale şi va considera că pentru tine este mai important aspectul inelului decât sentimentele lui.

Ai primit un inel ieftin, dar cu valoarea sentimentală? Vei avea o căsnicie plină de romantism

Se spune că bărbaţii sunt mult mai puţin romantici decât femeile, însă uneori, atunci când găsesc femeia vieţii lor, devin extrem de tandri şi ţin la fiecare moment petrecut cu ea. Un inel ieftin, dar care marchează cumva un moment important în relaţia voastră este cel pe care îl dăruieşte un romantic convins.

Un exemplu în acest sens este un inel confecţionat chiar de el dintr-un capac de la cutia de suc pe care aţi împărţit-o pe plajă vara trecută. Este un gest frumos şi plin de romantism, pe care ar trebui să-l apreciezi fără să te gândeşti că prietena ta a primit un inel cu diamant de câteva mii de lei. Tu deții ceva mult mai prețios decât ea.

Partenerul pragmatic oferă inelul indicat de iubita sa

I-ai arătat inelul care îţi place şi l-a cumpărat pe acela, fără să mai caute alte modele? Ai un partener pragmatic, care vrea să meargă la sigur. Viitorul tău soţ nu vrea să-şi asume riscuri şi vede lucrurile în alb şi negru. Consideră că timpul pe care l-ar fi investit în căutarea altui inel ar fi putut fi petrecut într-un mod mai plăcut, poate chiar cu tine, aşa că a ales calea simplă şi sigură.

Nu este nimic rău în asta, însă uneori îţi vor lipsi surprizele şi spontaneitatea. Bineînţeles, dacă îi spui că ai vrea să-ţi facă o surprinză, suntem sigure că se va strădui.

În final, trebuie să ştii că dacă nu îţi place inelul pe care l-a cumpărat viitorul tău soţ, ar trebui să fii deschisă şi să îi spui acest lucru. Un studiu făcut de o companie de marketing arată că doar 32% dintre femei le-ar spune partenerilor că nu le place inelul de logodnă. 78% dintre bărbaţi spun însă că ar vrea să ştie dacă iubitei lor nu le place inelul, iar 61% dintre femei au declarat că nu contează cum arată inelul de logodnă.

Tu ce model de inel de logodnă ţi-ai dori să primeşti? Iubitul tău a pus marea întrebare?

Sursa foto: creativecommons.org

(P) Articol realizat împreună cu bijuteriateilor.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.