ADDA, un artist de succes si pe Youtube

130 de milioane de vizualizari pe canalul ei de Youtube si aproape 300.000 de subscriberi. Sunt cifrele care arata aprecierea fanilor pentru ADDA, una dintre cele mai autentice voci in industria muzicala din Romania. Artista are un fanbase impresionant, iar cei care ii asculta muzica o sustin cu fiecare proiect si sunt alaturi de ea indiferent de situatie.
Inspirata din experientele personale si posesoare a unei voci cu un timbru unic, ADDA isi asterne cu sinceritate povestile pe hartie si pe portativ. Hituri precum „Iti arat ca pot”, “Nu plange, Ana” sau “Lupii” au in jur de 20 de milioane de vizualizari pe Youtube, iar piesele din “Starile Addei” ajung la cifre impresionante in online.

Artista si compozitoare, de origine din Targu Mures, Adda a scris versuri inca de cand era mica, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, “Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, Adda a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.
Anul 2016 a fost un an plin pentru ADDA pe toate planurile. A devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”, “Du-te”, “Sa imi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”. Pentru 2017 artista ne pregateste piese noi, nascute din suflet, oferind un exemplu bun prin mesajele motivationale.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.