10 idei de întâlniri și activități de iarnă pentru cupluri

COSMO te învață cum să profiți de frumusețea acestui anotimp alături de partenerul tău. Încercați și voi aceste 10 idei de activități de iarnă!

Iarna este cel mai romantic anotimp, motiv pentru care ți-am făcut o listă cu câteva idei de întâlniri și activități pentru cupluri.

Faceți prăjituri împreună

Tuturor ne plac prăjiturile, iar iarna bucătăria ta parcă te roagă să o umpli de miresme în fața cărora nu poți rezista. Munca în echipă vă îmbunătățește relația, vă veți distra împreună, iar la final vă veți bucura de propriile creații culinare.

Citește și: Sex pe timp de iarnă: cele mai călduroase poziții sexuale

Scrieți felicitări de Crăciun

De fiecare dată când vrei să vorbești cu rudele le dai un telefon, însă o scrisoare găsită în cutia poștală le va bucura mult mai mult. Căutați câteva felicitări frumoase de Crăciun (sau faceți chiar voi una, cu poza voastră) și spuneți-le celor dragi cât de mult îi apreciați!

Vizitați un muzeu

În general, biletele la muzeu sunt destul de ieftine, deci vă vor rămâne bani și pentru cadourile de Crăciun. Ieșiți la o plimbare prin oraș și vizitați un muzeu la care voiați de mult timp să ajungeți.

Organizați o seară de filme

În cazul în care vreți să stați acasă, pregătiți câteva fursecuri, faceți ciocolată caldă sau vin fiert și uitați-vă la filmele voastre preferate – fie că sunt filme de Crăciun sau nu.

Citește și: 5 lucruri cool de care te poți bucura doar iarna

Mergeți la patinoar

Cu această ocazie, nu doar că vă veți distra împreună, dar veți face și puțină mișcare!

Ieșiți la plimbare în parc

Îmbrăcați-vă bine și ieșiți la plimbare prin cel mai frumos parc din oraș. Vă puteți opri și la un stand cu vin fiert sau puteți face poze în zăpadă.

Mergeți la un spectacol de Crăciun

În această perioadă au loc multe spectacole de Crăciun care merită vizionate, iar biletele nu sunt extrem de scumpe.

Faceți un om de zăpadă

Îmbrăcați-vă bine (nu uitați de mânuși!) și ieșiți în cel mai apropiat parc sau chiar în spatele blocului. Distrați-vă ca atunci când erați copii!

Citește și: Cum îți convingi iubitul să iubească sărbătorile de iarnă

Încercați un sport de iarnă

Dacă vreți să plecați din oraș pentru un week-end, mergeți la munte și încercați un sport de iarnă. Chiar dacă nu vă veți descurca atât de bine prima dată, vă veți distra și veți trăi o experiență nouă.

Ajutați pe cineva

Faceți o doneție, fie în bani sau în produse. Puteți lăsa un cadou în fața ușii unui vecin bătrân, puteți vizita un orfelinat sau puteți cumpăra mâncare pentru animalele unui adăpost.

Voi ce planuri aveți pentru această iarnă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.