Activitati cool pentru timpul liber

Fii voluntar

Fă ceva bun cu timpul tău liber, fie că faci cumpărăturile pentru vecina bolnavă de la parter, fie plantezi copaci cu un ONG, fie mergi într-un centru de plasament şi îţi petreci timpul cu copiii. Vei avea o satisfacţie personală şi apoi vei şti că ai contribuit şi tu, chiar dacă infim, la a face lumea un loc mai bun.

Dezvoltă-ţi hobby-urile

De cele mai multe ori hobby-urile reprezintă un talent mai puţin prelucrat şi care nu ţi-ar permite în societatea actuală să te întreţii. Dacă eşti o mică artistă, profită de timpul tău liber pentru a-ţi şlefui talentele şi pentru a face, de ce nu, în viitor un business din hobby.

Învaţă ceva nou

Chiar dacă nu eşti la job sau la şcoală, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai înveţi ceva nou. Diferenţa este că în timpul tău liber tu îţi alegi ce vrei să afli. Învaţă limba unei tări pe care intenţionezi să o vizitezi, înscrie-te la un curs de auto-apărare sau poate la un curs de dans. Cine a spus că timpul liber trece  fără folos?

Tu cu tine

Acordă atenţie spiritualităţii în timpul tău liber. O femeie cu un echilibru spiritual puternic va reuşi să facă alegeri mai bune şi să facă faţă mai uşor încercărilor. Află care este cea mai bună metodă pentru tine de a-ţi întări psihicul, fie prin meditaţie, fie prin sport, fie prin întoarcerea în mijlocul unei comunităţi spirituale.

Pune-te la curent cu noutăţile

Prietenii şi familia vor aprecia că nu i-ai uitat să ţi-ai făcut timp să îi ”întrebi de sănătate”. De multe ori, simplul fapt că cineva este interesat de starea ta de spirit, îţi poate face ziua mai frumoasă. Fie că veştile sunt bune, fie că sunt rele, avem nevoie să le împărtăşim oamenilor care contează.

Noutăţile pot veni şi din alte zone. Este bine să ştii ce se întâmplă în lume şi să citeşti presa internaţională, citeşte blogurile şi site-urile din domeniul în care lucrezi tu, inevitabil apar informaţii noi săptămânal care îţi pot fi utile în a deveni un bun profesionist.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.