A Nightmare on Elm Street (VIDEO)

By  | 

Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse si Dean locuiesc cu totii pe Elm Street. Noaptea, ei au acelasi vis: un barbat imbracat intr-un pulovar jerpelit cu dungi rosii si verzi, care are pe cap o palarie cu borurile lasate pentru a-i ascunde fata desfigurata, iar pe una dintre maini o manusa de gradinarit cu lame de cutit in loc de degete. Si toti aud aceeasi voce infricosatoare…

Barbatul ii terorizeaza rand pe rand in vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, singura lor sansa de scapare fiind sa ramana treji.

Atunci cand unul dintre ei are parte de o moarte violenta, cei patru prieteni care supravietuiesc se reunesc pentru a descoperi impreuna cauza implicarii lor in acest cosmar, in care sunt haituiti si vanati permanent de omul negru.

Incercand sa stea treji, ei incearca sa inteleaga care este cauza acestor evenimente, de ce li se intampla asta tocmai lor, de ce acum si daca nu cumva parintii lor le ascund niste lucruri ingrozitoare.

Adanc implantata in trecutul lor se ascunde o datorie care a ajuns la scadenta, iar pentru a se salva, trebuie sa se confrunte cu cel mai cumplit cosmar al vietii lor… Freddy Krueger.

In regia lui Samuel Bayer, productia “A Nightmare on Elm Street” reprezinta o reluare contemporana a cunoscutului horror clasic, in care rolul lui Freddy Krueger este interpretat de Jackie Earle Haley, actor nominalizat la Premiile Oscar (Little Children, Watchmen).

Avandu-i in distributie si pe: Rooney Mara (“Urban Legend: Bloody Mary”), Kyle Gallner (“The Haunting in Connecticut”), Katie Cassidy (“Taken”), Thomas Dekker (“Terminator: The Sarah Connor Chronicles”), precum si Kellan Lutz (“Twilight”, “The Twilight Saga: New Moon”), thriller-ul va putea fi vizionat de catre spectatorii romani incepand de vineri, 28 mai, la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *