A mai ramas o luna pana la concertul The Straits

By  | 


The Straits
vor urca pe scena Sălii Palatului pe 1 decembrie şi vor oferi un spectacolul extraordinar, o mostră a atmosferei concertelor susţinute de Dire Straits din urmă cu peste 20 de ani, precum şi o lecţie de istorie.

Alan Clark şi Chris White, membrii originali Dire Straits, vor fermeca audienţa cu armonia pieselor celebrei formaţii britanice şi, împreună cu colegii lor de trupă, vor dărui românilor, cu ocazia Zilei Naţionale,  o experienţă muzicală desăvârşită.

Sala Palatului va vibra pe ritmul unor cântece care au scris istorie în muzică precum: „Sultans of Swing”, „Brothers in Arms”, „Money for nothing”, „Tunnel of love” sau „Romeo and Juliet”. Timp de două ore, publicul va fi transpus într-o realitate magică, ţesută din superbele acorduri ale hiturilor Dire Straits.

Dire Straits este unul dintre cele mai importante grupuri muzicale din toate timpurile, ale cărui contribuţii la evoluţia muzicii sunt incontestabile. Cu nenumărate premii acumulate în întreaga carieră, susţinând concerte pe tot globul în faţa a sute de mii de oameni, Dire Straits şi-a încetat activitatea în 1996. Însă, în urmă cu câţiva ani, motivaţi de posibilitatea de a oferi o mână de ajutor în strângerea de fonduri pentru un eveniment caritabil, Alan Clark şi Chris White s-au reunit la prestigioasa Albert Hall din Londra şi au oferit o prestaţie formidabilă bucurându-se de reacţii entuziaste. Din acest moment, au decis să ducă mai departe moştenirea Dire Straits şi să o prezinte şi celor care nu au avut şansa să asculte live piesele favoriţilor lor. The Straits călătoresc pe tot mapamondul şi răspândesc spiritul Dire Straits, menţinându-l astfel tânăr şi vivace.

The Straits vin pentru prima dată în Bucureşti pe 1 decembrie la Sala Palatului într-un concert extraordinar ce nu trebuie ratat sub nicio formă. Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele rămase disponibile se găsesc la preţurile de 345, 240, 155, 105 şi 65, în funcţie de categorie, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *