A doua editie a Caravanei BookLand in Bucuresti se incheie la Unirea Shopping Center

By  | 

Targul BookLand isi asteapta vizitatorii cu bunatati culturale unde veti putea regasi atmosfera rafinata a unui Craciun cald.

Oferta targului este variata si pentru toate gusturile: de la carti, albume de arta, muzica, pana la filme si jocuri pentru copii. Nu lipsesc colindele – iubitorii de cooltura primesc cadou la orice achizitie un CD cu colinde romanesti.

„Fiindca BookLand reprezinta un concept nou in definirea targurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale si de pastrare totodata, Unirea Shopping Center sustine si incita la lectura. Formarea atributelor moralizatoare in ceea ce priveste notiunea culturala in sine, nu se poate efectua decat prin sprijinirea perpetua a manifestarilor de acest gen si, mai mult decat atat, implicarea temeinica in sistemul de dezvoltare al insusirilor care determina valorificarea culturala.” afirma Andreea Banica, Director Dezvoltare – Unirea Shopping Center.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la cumparaturi in Unirea Shopping Center.

„In apropierea Sarbatorilor de iarna, Craciunul nu inseamna doar agitatia shopping-ului, ci un moment de regasire…printre randurile unei carti. Oricine paseste pragul Unirea Shopping Center este invitat sa probeze ce stil literar i se potriveste. Pana pe 23 Decembrie cartile-muzica-filmele-jocurile BookLand sunt in inima orasului, la indemana tuturor.” declara Mihaela Petrovan initiatorul proiectului.

Orarul de vizitare al targului: de miercuri, 14 decembrie, pana vineri, 23 decembrie, intre orele 10:0022:00.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *