A aparut primul trailer pentru Magic Mike XXL

By  | 

Channing Tatum este în prezent unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, iar mii se femei salivează după el, mai ales după ce au vizionat „Step Up” şi „Magic Mike”. Acest lucru nu se va schimba prea curând, pentru că în iulie anul acesta va fi lansat „Magic Mike XXL”, continuarea filmului de acum trei ani. În acest film, stripperii văr călători prin ţară cu ocazia unui „turneu” al grupului.

„Magic Mike” (2012) a fost realizat cu un buget de numai 7 milioane de dolari şi nu a primit foarte multe laude din partea criticilor, însă încasările internaţionale au depăşit 167 de milioane de dolari. Din acest motiv, s-a decis ca în august 2014 să înceapă filmările pentru al doilea film, „Magic Mike XXL”, care este aşteptat cu sufletul la gură de toate fanele actorului.

Interesant este că „Magic Mike” este inspirat chiar de viaţa lui Channing Tatum! Când era mai tânăr, el a lucrat ca un „meseriaş”, dar a renunţat la acest job pentru a deveni stripper sub numele „Chan Crawford”. Acum este clar de ce joacă atât de bine rolul lui Mike, nu?

În orice caz, probabil că vorbăria nu te interesează atât de mult şi vrei doar să vezi primul trailer al comediei-dramă „Magic Mike XXL”; îţ poţi viziona mai jos.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *