A aparut primul trailer pentru Dracula Untold

By  | 

O noua poveste cu vampiri va aparea pe marile ecrane, de data aceasta cu Vlad Tepes in rolul principal. "Uneori, lumea nu are nevoie de inca un erou. Uneori are nevoie de un monstru", aflam din trailer.

Istoria Romaniei are parte de o noua cosmetizare din partea Hollywood-ului cu "Dracula Untold"/"Dracula: Povestea nespusa", care spune povestea lui Vlad Tepes explorand evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa in "cel mai faimos vampir din toate timpurile".

Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) era inca muritor si descrie relatia turbulenta a familiei domnitorului cu violentul si lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-si salva tara si familia, Vlad si-a vandut sufletul diavolului.

Filmul este regizat de Gary Shore si este primul lungmetraj al acestuia. Cu scenariul semnat de Matt Sazama si Burk Sharpless, mult-asteptatul film ii are ii distributie pe  Luke Evans ("The Raven"/"Corbul", "Fast and Furious"/"Furios si iute", "Immortals"/"Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor"), Dominic Cooper ("Captain America: The First Avenger"/"Capitanul America: Primul Razbunator", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter"/"Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri", "The Devil’s Double"), Samantha Barks ("Les Miserables"/"Mizerabilii", "The Christman Candle") si Charles Dance ("Game of Thrones"/"Urzeala Tronurilor", "Alien 3", "Swimming Pool"/"Piscina").

"Dracula Untold"/"Dracula: Povestea nespusa" va aparea in cinematografele din toata tara pe 3 octombrie 2014.

Iata trailerul filmului:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *